Τραυματισμός για τον Αντετοκούνμπο – Χάνει το τουρνουά της Πάτρας

Τραυματισμός για τον Αντετοκούνμπο – Χάνει το τουρνουά της Πάτρας

Πενθήμερη αποχή από τις προπονήσεις συνέστησε το ιατρικό τιμ της εθνικής στο Γιάννη Αντετοκούνμπο, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς δεν θα αγωνιστεί στο διεθνές τουρνουά της Πάτρας (7-8/8). Μετά από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο δεξί γόνατο κατά την προπόνηση της Πέμπτης (3/8), ο Αντετοκούνμπο υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ερεθισμό. Η αποστολή της εθνικής ανδρών αναχωρεί την ερχόμενη Κυριακή (6/8) για την Πάτρα, όπου θα δώσει τα πρώτα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2017 (31/8-17/9).

Η σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναφέρει: «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο του δεξιού του σκέλους και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ερεθισμό και από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής αποφασίστηκε πενθήμερη αποχή από τις προπονήσεις και ειδική θεραπευτική αγωγή. Η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται μετά το τουρνουά της Πάτρας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter