Τρεις νεκροί στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας

Τρεις νεκροί στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας

Ένας άντρας έπεσε νεκρός από τα πυρά των γαλλικών υπηρεσιών ασφάλειας σε σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας, αφού πρώτα τραυμάτισε θανάσιμα  δυο γυναίκες με μαχαίρι, μεταδίδει η τηλεόραση BFM TV, επικαλούμενη τοπικό εισαγγελέα.

Δύο γυναίκες δέχθηκαν θανάσιμη επίθεση από έναν άντρα με μαχαίρι, στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, μεταδίδει η τηλεόραση BFM TV επικαλούμενη αστυνομικές πηγές. Το ένα από τα θύματα  έφερε τραύμα στον λαιμό, ενώ το άλλο στο στομάχι, σύμφωνα με πηγή της αστυνομίας στη Γαλλία.

Ο δράστης της επίθεσης στην συνέχεια, τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά των στρατιωτών που περιπολούσαν στον σιδηροδρομικό σταθμό.

_x000D_

Ο άντρας που έκανε την επίθεση με μαχαίρι κατά δύο γυναικών, φώναξε “ο Θεός είναι μεγάλος,” σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Ο δράστης εκτιμάται ότι ήταν ηλικίας 25-30 ετών, μια που δεν είχε μαζί του έγγραφα που ν’ αποδεικνύουν την ταυτότητά του. Έτσι, μέχρι τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία ταυτοποίησης του.

Η διεύθυνση σιδηροδρόμων στη Μασσαλία συνιστά σε όσους προγραμμάτιζαν να ταξιδέψουν σήμερα προς κι από τη Μασσαλία, να το αναβάλλουν.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στη Μασσαλία μετά το περιστατικό της θανάσιμης επίθεσης με μαχαίρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Ο Γάλλος εισαγγελέας κατά της τρομοκρατίας έχει ενεργοποιήσει το πλαίσιο ειδικής έρευνας για την αιματηρή αυτή επίθεση, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter