Τρεις τραυματίες από πυρά στο ισλαμικό κέντρο στην Ζυρίχη

Τρεις τραυματίες από πυρά στο ισλαμικό κέντρο στην Ζυρίχη

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρά σε ισλαμικό κέντρο στην Ζυρίχη, αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Blick. Η επίθεση έγινε σε τέμενος, δίπλα στο οποίο βρέθηκε και ένας νεκρός που ωστόσο, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν σχετίζεται με την επίθεση.

Σύμφωνα με τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, ένας άνδρας, με μαύρα ρούχα και μαύρο σκούφο, εισέβαλε σε τέμενος στην Ζυρίχη ανοίγοντας πυρ ενάντια στους πιστούς που προσεύχονταν το βράδυ της Δευτέρας, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους. Δίπλα στο τέμενος βρέθηκε ένας νεκρός.

Ο δύο από τους τρεις τραυματίες 30, 35 και 56 ετών, είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο φερόμενος ως δράστης, ένας άνδρας περίπου 30 ετών, όπως τον περιέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, διέφυγε από το σημείο της επίθεσης.

Όπως ανέφεραν οι αρχές, ο νεκρός που βρέθηκε δίπλα στο τέμενος δεν έχει αποσαφηνιστεί αν συνδέεται με την ένοπλη επίθεση. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και η αστυνομία έχει συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία μέσα από το κτίριο, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter