Τρίκαλα: Σκότωσε τον 83χρονο θείο του με λοστό για 160 ευρώ

Τρίκαλα: Σκότωσε τον 83χρονο θείο του με λοστό για 160 ευρώ

Σε μια δύσκολη υπόθεση η Αστυνομία κινήθηκε με ταχύτητα και επαγγελματικότητα και βρήκε σε λιγότερο από 24 ώρες τον δολοφόνο του 83χρονου στο χωριό Ζηλευτή.

Ο άτυχος παππούς βρήκε τραγικό θάνατο με χτυπήματα από λοστό, ενώ το όλο σκηνικό το κάνει πιο αποτρόπαιο ότι ο δολοφόνος του ήταν ένας συγγενής του! 

Πρόκειται για έναν 40χρόνο ανεψιό του, που ήταν αυτός που μπήκε με πρόθεση να ληστέψει τον θείο του, αλλά όταν αυτός τον αντιλήφθηκε τότε δεν δίστασε να τον δολοφονήσει με άγριο τρόπο.

Η αστυνομία από τη πρώτη στιγμή είχε θεωρήσει ότι δεν πρόκειται για μια απλή ληστεία που πήγε στραβά και έγινε ο φόνος. Θεωρούσαν ότι το μυστήριο ήταν εκεί μέσα στο χωριό και τελικά λίγες ώρες αργότερα έφτασαν στην σύλληψη του 40χρονου δολοφόνου.

Στη συνέχεια, ο δράστης αφαίρεσε από την οικία το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω του και το φονικό του όπλο.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Πηγή: trikalaola.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter