Τριπλές κάλπες προτείνει ο Ραγκούσης

Τριπλές κάλπες προτείνει ο Ραγκούσης

Πρωτοτύπησε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Ραγκούσης, αποστέλλοντας επιστολή προς τους συνυποψηφίους του, με την οποία τους ζητά να συμφωνήσουν με την πρότασή του να στηθούν, όχι μία, αλλά τρεις κάλπες στις 5 Νοεμβρίου!

Προτείνει, δηλαδή, στις 5 Νοεμβρίου, παράλληλα με την εκλογή Προέδρου, να διεξαχθεί ψηφοφορία και για δύο πολιτικά ζητήματα στρατηγικής σημασίας, όπως τα χαρακτηρίζει, τόσο για τον πολιτικό προσανατολισμό της νέας παράταξης, όσο και για την εξασφάλιση της μελλοντικής της συνοχής. Και συγκεκριμένα, για την παροχή ή όχι ψήφου εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ή του κ. Τσίπρα, καθώς και για τη θεσμοθέτηση ή όχι της ανανέωσης, με την καθιέρωση ανώτατου ορίου θητειών για τον βουλευτή τα 12 χρόνια και τον υπουργό τα 8 χρόνια.

Επιπλέον, επανέρχεται στην πρότασή του για διάλογο, με τη μορφή debate, μεταξύ των υποψηφίων σε κάθε περιφέρεια, κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί κυρίως η Χαριλάου Τρικούπη. Υποθέτουμε, βασίμως, ότι δεν θα γίνει δεκτή καμία από τις προτάσεις του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter