Τρίποντα… ελπίδας στη Νάξο

Τρίποντα… ελπίδας στη Νάξο

Οι βετεράνοι μπασκετμπολίστες υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Ιωαννίδη. Έβαλαν τρίποντα… ελπίδας στη Νάξο. 

Ο πρώην προπονητής του Άρη και του Ολυμπιακού, έχοντας στη σύνθεσή του πολλά αστέρια του μπάσκετ έδωσαν έναν σπουδαίο αγώνα ανθρωπιάς για τα ειδικά σχολεία του κυκλαδίτικου νησιού.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου για να απολαύσουν την αναμέτρηση των βετεράνων με τη μικτή Νάξου, με σκοπό να ενισχύσουν τον «ιερό αγώνα» για τη συγκέντρωση εσόδων για τα Ειδικά Σχολεία του νησιού. Ο Γιάννης Ιωαννίδης έχοντας στη σύνθεσή του πολλά λαμπερά αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, κατάφεραν να κερδίσουν το χειροκρότημα, και με τον ιδρώτα τους να συμβάλλουν στα «Τρίποντα… Ελπίδας» που τελούνται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΝΟΠΠΑΠΠΑ.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος Χρήστος Κωνσταντινίδης παρέδωσε μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των βετεράνων στον διοργανωτή της σπουδαίας αναμέτρησης Ευθύμη Αλιμπέρτη, ενώ οι Ναξιώτες με τη σειρά τους κάτω από ένα κλίμα συγκίνησης βράβευσαν τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Τα πρώτα βιολιά για τους βετεράνους αποδείχθηκαν οι Γιάννης Γιαννούλης (29) και ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος (26), με τον πρώτο να είναι ανίκητος κάτω από τη ρακέτα και τον δεύτερο να έχει καταπληκτικά ποσοστά ευστοχίας, πετυχαίνοντας 6 τρίποντα.

Με την ομάδα των βετεράνων αγωνίστηκαν
οι Καζιάνης (5), Σιούτης. Κωνσταντινίδης (3), Κασουρίδης,
Παπαγιωτόπουλος (4), Παπανικολάου (10), Χρυσανθόπουλος (26), Χριστοδούλου (1),
Τσέκος, Μπουντούρης, Γιαννούλης (29).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter