Τροχαίο Θήβα: «Το ήθελε η μοίρα – Δεν φταίει ο οδηγός της Porsche» λέει ο τραγικός πατέρας (Video)

Τροχαίο Θήβα: «Το ήθελε η μοίρα – Δεν φταίει ο οδηγός της Porsche» λέει ο τραγικός πατέρας (Video)

Να σταματήσει να λέει «άσχημα» πράγματα για τον οδηγό της μοιραίας Porsche ο κόσμος ζητά ο τραγικός πατέρας, Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος εμφανίσθηκε σήμερα σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Μιλώντας το μεσημέρι στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, όποιον έδωσε στη δημοσιότητα το επίμαχο βίντεο, λέγοντας ότι αρχικά είχε τύψεις, διότι άκουγε ότι ο ίδιος δεν είχε παρκάρει σωστά το αυτοκίνητο.

Παράλληλα, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του οδηγού της Porsche, λέγοντας ότι δεν θέλει να λέγονται άσχημα πράγματα, και σημειώνοντας ότι ναι μεν ήταν ένας πιτσιρικάς που έτρεχε παράνομα, αλλά δεν ήθελε να πεθάνει…

Συμπλήρωσε ακόμη ότι ήταν θέλημα της Παναγίας αυτό που συνέβη, ότι «δεν φταίει το παλικάρι, ήταν κοπεί το νήμα της ζωής κι εκείνου και της οικογένειάς μου». «Αυτό-συμπλήρωσε- θέλω να πιστεύω για να είμαι ψυχικά ήρεμος». Όπως είπε ακόμη, και «να θέλεις να κάνεις αυτό που έγινε, δεν γίνεται, είναι από τα άγραφα».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου συμπλήρωσε ότι μαζί με τη γυναίκα και το παιδί του κάηκε και το σκυλάκι της οικογένειας, ενώ, όπως είπε, το ατύχημα μπορεί να το είχε προκαλέσει κι ένας παππούς που θα έπεφτε πάνω του με τρακτέρ.

Είπε ακόμη ότι στην αρχή, όταν είδε νεκρό τον οδηγό της Porsche νόμισε ότι ήταν η σύζυγός του, διότι ήταν ένα πολύ αδύνατο παλικάρι, ντυμένο σχεδόν σαν εκείνη, με μακριά μαύρα μαλλιά, αλλά τους ξεχώρισε τελικά από τα παπούτσια.

« Υπάρχουν πιτσιρικάδες οδηγοί με καλή αντίληψη» ανέφερε ακόμη, λέγοντας ότι δεν πάει να πει ότι είμαι πιτσιρικάς δεν ξέρω να οδηγάω ή πήρα τα λεφτά του μπαμπά μου και πήρα Porsche και σκοτώνω τον οποιοδήποτε. Γιατί και αυτός σκοτώθηκε».

Ο τραγικός πατέρας, που έχασε, κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια του, τη γυναίκα και το τριών ετών αγοράκι του μίλησε νωρίτερα στην εκπομπή του καναλιού Ε «La Biri Biri».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου περιγράφει πώς έζησε την τραγωδία, δίνοντας τα συλλυπητήριά του και στις οικογένειες των δύο νεκρών, επιβατών της Porsche. Όπως λέει ο ίδιος, είχε περάσει μια «διαβολοβδομάδα στα ΟΥΚ» και έλεγε μέσα του πως ό,τι και να του ξημερώσει δεν θα «καταλαβαίνει τίποτα»…

Παράλληλα, ως γνώστης και λάτρης των αυτοκινήτων ταχύτητας, υποστηρίζει ότι η μοιραία Porsche πρέπει να έτρεχε με 300 χιλιόμετρα, ενώ αποκαλύπτει ότι πίσω της ερχόταν κι ένα Audi R8, το οποίο, όπως λέει σταμάτησε για να τον βοηθήσει. Όπως ανέφερε, ήταν ένα αυτοκίνητο ποντικί χρώματος, με ξένες πινακίδες, στο οποίο επέβαινε ένα μελαχρινό παιδί με ξανθό μαλλί. Ο τραγικός πατέρας υποθέτει ότι οι επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα είχαν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου περιέγραψε λεπτό λεπτό τις δραματικές στιγμές που έζησε συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σώσει την οικογένειά του και διέψευσε πληροφορίες που έφεραν τη σύζυγό του να είναι έγκυος… Όπως είπε, το ζευγάρι προσπαθούσε για δεύτερο παιδί και πήγαινε στον γυναικολόγο για να διαπιστώσει τι γίνεται…

Δείτε το βίντεο:

Νωρίτερα, ο 41χρονος έγραψε στο Facebook, στη σελίδα της αδικοχαμένης γυναίκας του…

«Αγάπη μου γλυκιά, καλό παράδεισο. Να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω. Σας λατρεύω», έγραψε ο Υπάτιος στο χρονολόγιο της Αποστολίας

Δείτε την ανάρτηση:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter