Τροχαίο σοκ: 11 μετανάστες απανθρακώθηκαν μετά από σύγκρουση οχημάτων στην Καβάλα

Τροχαίο σοκ: 11 μετανάστες απανθρακώθηκαν μετά από σύγκρουση οχημάτων στην Καβάλα

Φρικτό δυστύχημα έγινε σήμερα το πρωί στην παλιά εθνική οδό Καβάλας Θεσσαλονίκης, όπου 11 μετανάστες κάηκαν όταν το ΙΧ (βαν) στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα κοντά στο χωριό Σαρακίνα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά και τα δύο οχήματα. Ο οδηγός της νταλίκας πρόλαβε και βγήκε ενώ οι 11 πρόσφυγες που ήταν στο βαν κάηκαν στην κυριολεξία ζωντανοί.

Το ΙΧ με τους πρόσφυγες είχε κατεύθυνση την Θεσσαλονίκη ενώ η νταλίκα μετέφερε δέματα στην Καβάλα. Ο δρόμος στο σημείο είναι στενός και με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων στο βαν, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού (DNA).

Σύμφωνα με την Τροχαία, το βαν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας που αντιστοιχούν σε άλλο όχημα, ενώ προηγουμένως δεν είχε σταματήσει σε σήματα συνεργείου αστυνομικών ελέγχων για έλεγχο και είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Σημειώνεται ότι οι τρεις από τους μετανάστες ήταν στο πορτμπαγκάζ του οχήματος.

Πηγή: proininews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter