Τσακαλώτος: Πόθεν Έσχες για όλα τα εκτελεστικά μέλη του Υπερταμείου

Τσακαλώτος: Πόθεν Έσχες για όλα τα εκτελεστικά μέλη του Υπερταμείου

Διευκρινίσεις παρείχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφορικά με το ζήτημα υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες από τα μέλη του Δ.Σ. του Υπερταμείου και των φορέων που υπάγονται σε αυτό, όπως το ΤΑΙΠΕΔ, η ΕΤΑΔ και το ΤΧΣ, απαντώντας στην σχετική ερώτηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών, ρώτησε αν θα υποβάλουν τα μέλη της διοίκησης του ΤΧΣ δήλωση πόθεν έσχες, προσθέτοντας ειρωνικά: «Ή άλλα λέτε για τους δικαστές και άλλα για τα μέλη του ΤΧΣ;».

«Αυτό που κάνουμε είναι μεγάλο βήμα» σημείωσε αρχικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ ανέφερε πως επί προηγουμένων κυβερνήσεων ούτε τα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ ούτε των ΕΤΑΔ και Υπερταμείου έπρεπε να κάνουν πόθεν έσχες. Εξήγησε δε πως με το πολυνομοσχέδιο θεσπίζεται ότι τα εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. του ΤΧΣ θα κάνουν δήλωση πόθεν έσχες, ωστόσο τα μη εκτελεστικά μέλη δεν θα έχουν αυτή την υποχρέωση. «Μην χάσουμε το βασικό σημείο» είπε και κατέληξε λέγοντας:

«Έχουμε πολύ μεγάλη επέκταση των ανθρώπων που πρέπει να δηλώνουν πόθεν έσχες σε ΤΑΙΠΕΔ, ΕΤΑΔ και στο ίδιο το Υπερταμείο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter