Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίλερ και μοιρασιά στο Λονδίνο

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίλερ και μοιρασιά στο Λονδίνο

Ένα από τα πιο θεαματικά ματς του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ έγινε στο Λονδίνο, όπου η Τσέλσι και η Ρόμα μοιράστηκαν έξι γκολ και εντυπώσεις: 3-3, με «νταμπλ» των Αζάρ, Τζέκο και σκόρερ επίσης τους Ντ. Λουίζ, Κολάροφ.

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τη Μπενφίκα στη Λισσαβώνα με χορηγό τον νεαρό τερματοφύλακα Σβίλαρ, ο οποίος υπέπεσε σε παιδικό λάθος στο ακίνδυνο φάουλ του Ράσφορντ (0-1).

Η Μπάγερν έκανε υγιεινό περίπατο απέναντι στη Σέλτικ (3-0, με Μίλερ, Κίμιχ, Χούμελς), όπως και η Παρί στις Βρυξέλλες απέναντι στην Άντερλεχτ (0-4, Εμπαπέ, Καβάνι, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία). Η Βασιλεία πέτυχε νίκη πρόκρισης στο σπίτι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με δράστες τους του Τσάκα, Ομπερλέν (0-2), ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης κόλλησε στο 0-0 απέναντι στη γηπεδούχο Καραμπάγκ.

Στον άλλο αγώνα του Ομίλου του Ολυμπιακού, η Γιουβέντους χρειάστηκε μία κεφαλιά του Μάντζουκιτς για να ξεφορτωθεί τη Σπόρτινγκ (2-1). Ο Πιάνιτς είχε ισοφαρίσει νωρίτερα το αυτογκόλ του Άλεξ Σάντρο. Η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν πλέον 9 βαθμούς από τα 3 παιχνίδια τους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter