Τσεχία: Νέο σοκ με αυτοκτονία ποδοσφαιριστή

Τσεχία: Νέο σοκ με αυτοκτονία ποδοσφαιριστή

Συγκλονισμένη η Τσεχία από την δεύτερη αυτοκτονία ποδοσφαιριστή. O Νταβίντ Μπίστρον βρέθηκε νεκρός στο κελάρι του σπιτιού που διέμενε στην Ελβετία τα τελευταία χρόνια, όπου συνέχιζε την καριέρα του σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Τσεχίας ο Μπίστρον αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα.

Ο Μπίστρον αναδείχθηκε πρωταθλητής Τσεχίας με τη φανέλα της Μπάνικ Οστράβα και της Βικτόρια Πλζεν, ενώ πανηγύρισε τίτλο και στη Βουλγαρία με τη Λέφσκι Σόφιας. Η καριέρα του καταστράφηκε στα τέλη του 2011, όταν βρέθηκε να έχει κάνει χρήση μεταμφεταμίνης, σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε μετά την αναμέτρηση της Βικτόρια Πλζεν με τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό.

Η ποινή του 29χρονου Τσέχου τέθηκε άμεσα σε ισχύ ενώ αξίζει να αναφερθεί πως οι ιθύνοντες της τσέχικης ομάδας αποφάσισαν να μην καταθέσουν έφεση.

Αυτή είναι η δεύτερη αυτοκτονία που συγκλονίζει το τσεχικό ποδόσφαιρο μέσα σε περίπου ένα μήνα, καθώς στα τέλη Απριλίου έδωσε τέλος στη ζωή του ο άλλοτε διεθνής αμυντικός Φράντισεκ Ραϊτόραλ, ο οποίος αγωνιζόταν στην τουρκική Γκαζιαντέπσπορ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter