Τσίπρας: Η Ελλάδα άλλαξε κατηγορία – «Το 2017 δεν είναι 2015»

Τσίπρας: Η Ελλάδα άλλαξε κατηγορία – «Το 2017 δεν είναι 2015»

«Η Ελλάδα άλλαξε κατηγορία», διαμηνύει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας επικαλούμενος τα ταξίδια που έχει κάνει ο ίδιος στο εξωτερικό καθώς και τις επισκέψεις ξένων ηγετών στη χώρα μας, ότι «η εποχή που η Ελλάδα ήταν το μαύρο πρόβατο, συνώνυμο της χρεοκοπίας και της κακοδιαχείρισης, έχει περάσει ανεπιστρεπτί».

Ο Αλέξης Τσίπρας διακηρύσσει ότι «το 2017 δεν είναι 2015», μέσω της συνέντευξής του στο σημερινό φύλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών», αναφερόμενος στην αλλαγή σελίδας για τη χώρα.

Αναφέρει ότι το ταξίδι του στις ΗΠΑ στέφθηκε από «απόλυτη επιτυχία», με βασικό λόγο τη συμφωνία στην αναβάθμιση των σχέσεων Ελλάδας-ΗΠΑ. «Η εξωτερική πολιτική και ιδίως η άμυνα της χώρας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να παίζει κανείς μικροπολιτικά παιχνίδια» σημειώνει εξάλλου ο κ. Τσίπρας και κάνει λόγο για «αντιπολίτευση του κωνείου», που αποτελεί «αστείρευτη πηγή μαύρου χιούμορ».

«Η κυβέρνηση έχει ανεβάσει ρυθμούς, αλλά οι απαιτήσεις είναι εξαιρετικά υψηλές», αναφέρει απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ενώ κάνει άνοιγμα στους προοδευτικούς πολίτες που «αρνούνται το ρεβανσισμό της δεξιάς του κ. Μητσοτάκη». Τέλος για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ επισημαίνει ότι «μόνο μιας χρήσεως δεν είναι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter