Τσίπρας: Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε όρθια τη χώρα

Τσίπρας: Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε όρθια τη χώρα

Το Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, που λειτουργεί από τη δεκαετία του 1940, σε ένα κτίριο που κατασκευάστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα, επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον διοικητή και τους ναύτες του σταθμού, καθώς και να τσουγκρίσει μαζί τους πασχαλινά αυγά.

Στις δηλώσεις του προς του δημοσιογράφους ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε στις ευχές του προς όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες ενώ ευχήθηκε υγεία σε όλους όσοι βρίσκονται σήμερα στο καθήκον:

«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Αλλά πρώτα από όλα, τούτη την ώρα που σχεδόν όλοι είμαστε στο πασχαλινό τραπέζι , να πάει ο νους μας σε όλους εκείνους που βρίσκονται στο καθήκον, υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον, το κοινό συμφέρον.

Πρώτα από όλα στα στρατευμένα νιάτα μας, άνδρες και γυναίκες, από την Κέρκυρα ως το Καστελόριζο και από τον Έβρο έως την Κρήτη, που υπηρετούν, υπερασπίζοντας την εθνική μας ακεραιότητα. Να τους ευχαριστήσουμε, να τους πούμε ότι είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς, και να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά.

Αλλά και σε όλους όσοι αυτή την ώρα βρίσκονται στο καθήκον είτε είναι αστυνομικοί είτε γιατροί και νοσοκόμοι στα δημόσια νοσοκομεία είτε είναι πυροσβέστες είτε άνθρωποι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Όλοι όσοι αγωνίζονται και υπερασπίζονται το καθήκον για το δημόσιο καλό.

Να ευχηθούμε όμως και σε όσους είναι μακριά από τις οικογένειές τους για επαγγελματικούς λόγους, στους ναυτικούς μας που βρίσκονται μακριά από τη χώρα και να ευχηθούμε γαλήνιες θάλασσες.

Αλλά και σε όλο τον Ελληνισμό, διότι σήμερα είναι μέρα Λαμπρή, μέρα γιορτής για όλο τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης.

Να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία, επιτυχία, προσωπική και συλλογική. Και να ευχηθούμε ότι η χώρα μας θα τα καταφέρει. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Το αναστάσιμο μήνυμα να ζεστάνει τις καρδιές μας. Χριστός Ανέστη».

Ο πρωθυπουργός, συνομιλώντας με τους ναύτες που υπηρετούν στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, αναφέρθηκε στα προγράμματα της «ωφέλιμης θητείας» των στρατευμένων νέων και την επιμόρφωσή τους σε ξένες γλώσσες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter