Τζαβάρας: «Οι παλινωδίες της κυβέρνησης δεν επιτρέπουν να κλείσει η αξιολόγηση»

Τζαβάρας: «Οι παλινωδίες της κυβέρνησης δεν επιτρέπουν να κλείσει η αξιολόγηση»

«Η αξιολόγηση έπρεπε να έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό (…). Όμως οι παλινωδίες και ο αλλοπρόσαλλος τρόπος της κυβέρνησης μας έχει οδηγήσει σε αυτό το σημείο» δήλωσε ο Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/ Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9Fm» και ευχήθηκε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό ώστε να αρχίσουν έναν

Ο κ. Τζαβάρας αναφερόμενος στη λειτουργία της πραγματικής οικονομίας, εκτίμησε ότι η υπερφορολόγηση και οι ασφαλιστικές εισφορές που επιβλήθηκαν σε ελεύθερους επαγγελματίες και σε αυτοαπασχολούμενους δεν τους επιτρέπουν να επιβιώσουν.

Σε ερώτηση για το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για εκλογές, την ώρα που δημοσκοπήσεις δείχνουν να κλείνει η ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζαβάρας απάντησε: «στη ΝΔ τις εκλογές δεν τις ζητάμε γιατί είμαστε ψηλά στις δημοσκοπήσεις αλλά για να απαλλαγεί ο τόπος από μια επικίνδυνη κυβέρνηση (…) που πολλαπλασιάζει τα προβλήματα και δημιουργεί καταστάσεις αβεβαιότητας» σημείωσε και υπογράμμισε ότι η χώρα χρειάζεται ασφάλεια και πολιτική σταθερότητα. Σε ό,τι αφορά συνεργασίες κομμάτων, είπε ότι αυτό αποτελεί ένα διαρκές ζητούμενο για την Ελλάδα.

«Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα πρέπει να πάρουμε την αλήθεια και να την κάνουμε ελπίδα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να μάθουμε και να λειτουργούμε με όρους αλήθειας. «Αυτό η κυβέρνηση δεν μας έχει πείσει ότι θέλει να το κάνει, αλλάζει τις υποσχέσεις της όπως αλλάζει τα πουκάμισα της» κατέληξε ο κ. Τζαβάρας.

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα των Fιnancial Times για τις συνθήκες της θεσμικής λειτουργίας της δημοκρατίας, και καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για υπονόμευση και υποτίμηση των Ανεξάρτητων Αρχών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter