Τζανακόπουλος: Έχουμε μείνει άναυδοι από τις αποκαλύψεις του Documento για τον Αυγενάκη

Τζανακόπουλος: Έχουμε μείνει άναυδοι από τις αποκαλύψεις του Documento για τον Αυγενάκη

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ για την αφωνία της απέναντι στις αποκαλύψεις του Documento για τις σχέσεις του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη με ποινικούς εξαπέλυσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κ. Τζανακόπουλος, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των συντακτών, σημείωσε ότι στην Κυβέρνηση «έχουμε μείνει άναυδοι από τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για έναν κορυφαίο παράγοντα της ΝΔ και προσωπική επιλογή του προέδρου του κόμματος».

«Ωστόσο», συνέχισε, «εκτός από την αφωνία της ΝΔ υπάρχει και μια αφωνία από μερίδα του Τύπου». «Το ένα εκατοστό να είχε ακουστεί για στέλεχος της Κυβέρνησης θα ήταν πρώτο θέμα στα δελτία για ημέρες», συνέχισε.

Και κατέληξε: «Υπάρχει μια προσπάθεια συγκάλυψης της συγκεκριμένης υπόθεσης που είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών»

Παράλληλα ο κ. Τζανακόπουλος προανήγγειλε την Παρασκευή στη Βουλή στη συζήτηση για την ασφάλεια που ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης θα τεθούν από τον Πρωθυπουργό και συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη «για την κάλυψη που παρέχει στον κύριο Αυγενάκη, ο οποίος φέρεται ότι διατηρούσε ειδικές σχέσεις και παρείχε εξυπηρετήσεις σε άτομα του κοινού ποινικού δικαίου».

Για το θέμα της ασφάλειας ο κ. Τζανακόπουλος κατηγόρησε τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη ότι αναζητά διέξοδο από την πραγματικότητα, λέγοντας ότι «μετά τα αποτυχημένα σενάρια του φιλοεπενδυτή ηγέτη, του προστάτη των αρίστων και του πολέμιου της οικογενειοκρατίας, η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσιάζει μία εικόνα σύγχυσης και αδιεξόδου».

«Τις τελευταίες μέρες καταθέτουν την οργή και τον αποτροπιασμό τους για την έξαρση βίας και ανομίας στη χώρα, την ίδια στιγμή, όμως, δίνουν συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για μία σειρά επιτυχίες της», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter