Τζανακόπουλος – Κικίλιας: Πήρε φωτιά το Twitter, ενόψει του αποψινού debate

Τζανακόπουλος – Κικίλιας: Πήρε φωτιά το Twitter, ενόψει του αποψινού debate

Μπορεί να οριστικοποιήθηκε το τηλεοπτικό ραντεβού Δημήτρη Τζανακόπουλου – Βασίλη Κικίλια στο αποψινό κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ωστόσο η αντιπαράθεση κυβερνητικού εκπροσώπου και εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ καλά κρατεί, με τη βοήθεια του Twitter. 

 «Ο κόσμος υποφέρει και ο κ. Τζανακόπουλος ξεχειλίζει από αλαζονεία. Τα υπόλοιπα απόψε στο Αντέννα», ήταν το τελευταίο «τιτίβισμα» του κ. Κικίλια, στο μπαράζ των tweets που ξεκίνησε από το βράδυ της Τρίτης. Λίγο νωρίτερα, ο κ. Τζανακόπουλος είχε γράψει: «Σήμερα στις 19:00 στον Αντενα και τον Νικο Χατζηνικολάου! Ελπίζουμε να έρθει και ο Β.Κικίλιας».

Ο «διαδικτυακός πόλεμος» των δύο πολιτικών ξεκίνησε την Τρίτη όταν ο κ. Κικίλιας επιτέθηκε, μέσω tweet, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, με αφορμή δήλωσή του στην ΕΡΤ πως «για πρώτη φορά σε επτά χρόνια θα κλείσει αξιολόγηση χωρίς επιπρόσθετες δημοσιονομικές επιβαρύνσεις».

Ο κ. Τζανακόπουλος του απάντησε, προκαλώντας τον να κάνουν debate: «Τι λέτε όμως για μια τηλεοπτική συζήτηση; Θεωρώ πως ένας ζωντανός διάλογος θα ήταν πιο παραγωγικός», έγραψε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολούθησε η πρόταση του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου να φιλοξενήσει το debate στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η πρόταση έγινε δεκτή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και αργότερα και από τον κ. Κικίλια.

«Να κάνουμε διάλογο, όποτε θέλετε, με χαρά. Βρείτε τα όμως πρώτα μεταξύ σας», απάντησε ο δεύτερος και συνόδεψε τη σχετική του ανάρτηση από δύο τίτλους άρθρων, «Τσίπρας: Όλοι ξέρουν ότι είναι αδύνατο να πιάσουμε πλεόνασμα 3,5% μετά το 2018» και «Τζανακόπουλος: Τα αντίμετρα θα ισχύσουν αν πιάσουμε 3,5% πλεόνασμα το 2018».

Η απάντηση του κ. Κικίλια φαίνεται όμως πως δεν κάλυψε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος σε νεότερο tweet έγραψε ότι η ώρα είχε πάει 00:00 και ότι ακόμη δεν είχε απαντήσει στην πρόσκληση του κ. Χατζηνικολάου.

«Δώδεκα και ούτε ένα τηλεφώνημα; Μην αγχώνεστε κ. Τζανακόπουλε. Μιλάω πάντα ξεκάθαρα. “Όποτε θέλετε” σας είπα», ήταν το επόμενο tweet του εκπροσώπου της Ν.Δ..

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter