Τζανακόπουλος: Να σταματήσει να κρύβεται και να πολιτικολογεί ο κ. Στουρνάρας

Τζανακόπουλος: Να σταματήσει να κρύβεται και να πολιτικολογεί ο κ. Στουρνάρας

Νέα επίθεση κατά του Γιάννη Στουρνάρα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Τον κατηγόρησε ότι την τελευταία εβδομάδα τοποθετείται περισσότερο ως κομματικό στέλεχος και λιγότερο ως κεντρικός τραπεζίτης, ενώ πρόσθεσε ότι έκανε ανάλυση του ταυτίζεται με εκείνη της ΝΔ.

«Να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τη θεσμική του ιδιότητα ή να σταματήσει να πολιτικολογεί», είπε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σε ερώτηση για το αν θα διευκόλυνε την κυβέρνηση μία παραίτηση Στουρνάρα, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε: «Δεν πρόκειται να ζητήσω κάτι τέτοιο. Θέλουμε να σταματήσει να πολιτικολογεί».

Στην ίδια συνέντευξη (στο Σκάι) ο Δ. Τζανακόπουλος ήταν κατηγορηματικός ότι εκλογές θα γίνοπυν στην ώρα τους και ότι «η λύση που προτείνεται από την αξιωματική αντιπολίτευση για τόσα και άλλα τόσα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε, ότι πως για να αρχίσουν να εφαρμόζονται μέτρα και αντίμετρα , θα πρέπει να υπάρξει και μία μεσοπρόθεσμη ρύθμιση του ελληνικού χρέους. «Από τη στιγμή που τα μέτρα θα παρθούν για το 2019 και το 2020 και έρχονται ως αντίδωρο για το χρέος δεν μπορούν να εφαρμοστούν εφόσον δεν υπάρξει ρύθμιση για το χρέος»

Σε άλλο σημείο, διέψευσε ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζήτησε μείωση των συντάξεων κατά 35%. «Ποτέ δεν έχει υπεισέλθει το γερμανικό Υπουργείο Οικονομικών σε τεχνικά ζητήματα», σημείωσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter