Τζέιμι Φοξ: Πήγε να κάνει πλάκα, αλλά …απέτυχε

Τζέιμι Φοξ: Πήγε να κάνει πλάκα, αλλά …απέτυχε

Μία πλάκα είπε να κάνει ηθοποιός Τζέιμι Φοξ, αλλά τελικά του βγήκε «ξινή» αφού δεν ήταν και τόσο επιτυχημένη και προκάλεσε πολύ κόσμο.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον για να προωθήσει τη νέα του εκπομπή «Beat Shazam», που θα προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox, σε κάποιο σημείο ο παρουσιαστής έδωσε «πάσα» για διαφημίσεις και ο Φοξ άρχισε να κάνει κάποιες κινήσεις με τα χέρια του, σαν να μιλούσε στη νοηματική γλώσσα. Ωστόσο οι κινήσεις που έκανε δεν έβγαζαν κανένα νόημα, καθώς όπως φάνηκε ο ηθοποιός δεν γνωρίζει τη νοηματική.

Αυτή του η πράξη προκάλεσε την οργή της κωφής ηθοποιού Μάρλι Μάτλιν, η οποία και σχολίασε το άνοστο αστείο του Φοξ στο Twitter γράφοντας: «κ. @iamjamiefoxx. Θα χαρώ να σας κάνω μαθήματα της νοηματικής γλώσσας, ώστε να μπορέσετε να είστε πιο αστείος»

Αλλά και το μοντέλο και ηθοποιός Νάιλ ΝτιΜάρκο, που είναι επίσης κωφός και έχει κερδίσει το «Dancing with the Stars» και το America’s Next Top Model, χαρακτήρισε τις ενέργειες του Φοξ ως «άσεμνες», γράφοντας στο Twitter: «@iamjamiefoxx, είναι ευθεία ασέβεια προς τη νοηματική γλώσσα. Όλα αυτά είναι ασυναρτησίες».

Μάλιστα ο ΝτιΜάρκο επανήλθε με ένα ακόμα Tweet του προς τον Φάλον αυτή τη φορά που έλεγε: «Επίσης- @ jimmyfallon @FallonTonight πώς το επιτρέψατε αυτό; Πού είναι η ευαισθησία σας; Δεν υπάρχει τίποτα κωμικό όταν κοροϊδεύετε τους άλλους».

(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter