Τζορτζ Μάικλ: Ο μεγάλος του έρωτας αποκαλύπτει…

Τζορτζ Μάικλ: Ο μεγάλος του έρωτας αποκαλύπτει…

Ο σύντροφός του Fadi Fawaz ήταν ο πρώτος άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον Τζορτζ Μάικλ και το αποκάλυψε μ’ ένα σπαρακτικό tweet:«Να βλέπεις τον σύντροφό σου νεκρό το πρωί των Χριστουγέννων»έγραψε.

Ο Fawaz ήταν ο τελευταίος έρωτας του Τζορτζ Μάικλ και έμελλε να είναι εκείνος που θα τον έβρισκε νεκρό στο κρεβάτι του, ανήμερα των Χριστουγέννων. 

Δεν ήταν απλά μια σχέση για τον τραγουδιστή αλλά ο άνθρωπος που τον βοήθησε να αποτοξινωθεί από τα ναρκωτικά, έναν από τους μεγάλους δαίμονές του.

Ο Τζορτζ Μάικλ ετοίμαζε το μεγάλο δισκογραφικό του come back. Αλλά ανήμερα των Χριστουγέννων, ο άνθρωπος που μας τραγούδησε το “Last Christmas” σιώπησε για πάντα, μόλις στα 53 του χρόνια. 

Αργά το βράδυ της Δευτέρας (26.12.2016) ο ίδιος ο Fawaz αποκάλυψε πως εκείνος ήταν που βρήκε τον George Michel νεκρό. Το πρωί των Χριστουγέννων. «Είναι τα Χριστούγεννα που δεν θα ξεχάσω ποτέ… το να βρίσκεις τον σύντροφό σου να έχει πεθάνει ήσυχα στο κρεβάτι, δεν θα σταματήσεις να μου λείπεις» ήταν το μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter ο Fawaz.

Άλλαξε επίσης τη φωτογραφία προφίλ του και έβαλε μια με τον ίδιο και τον Τζορτζ Μάικλ. Ο τραγουδιστής χαμογελάει στο φακό και ο Fawaz του δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. Τη συνοδεύει με το ίδιο μήνυμα: «Δεν θα πάψεις να μου λείπεις».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter