Τζουμάκας για Μητσοτάκη-Novartis: Πρακτικές και ήθη Cosa Nostra

Τζουμάκας για Μητσοτάκη-Novartis: Πρακτικές και ήθη Cosa Nostra

Τις αποκαλύψεις του Documento για τα τα e-mails της διαπλοκής ανάμεσα στον Mr Novartis, Φρουζή, και τον Κυριάκο Μητσοτάκη σχολίασε ο πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας, κάνοντας λόγο για «πρακτικές και ήθη Familia Siciliana, Cosa Nostra ,οικογένειας του Νότου»

«Οι αμερικανικές υπηρεσίες όταν ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και αποφασίσουν να σε δώσουν σε δίνουν στεγνά. Έτσι έδωσαν και πάλι το Mητσοτακείκο, τώρα και με Novartis», ανέφερε.

«Το Μητσοτακέικο, με το Χριστοφοράκο της Siemens συνεργασίες. Με το Μαρινάκη κουμπαριές. Με τον Αλαφούζο δουλείες-επαναλαμβάνω δουλείες- και όχι δουλειές. Με το Βαρδή συγγένειες, γιατί ο Βαρδής έχει και θετά τέκνα σε άλλες οικογένειες πολιτικής παρακμής και ανίψια. Να και ο Φρουζής της Novartis που οργάνωνε κλειστά δείπνα για το γιο Κυριάκο. Ο γιος Κυριάκος, σε όλες τις κομπίνες μέσα, τον σπρώχνει δε ένα μεγάλο μέρος της παρασιτικής ολιγαρχίας -συμμορίας της χώρας, για να παριστάνει τον αρχηγό μιας δεξιάς της απανταχού ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ», παρατηρεί ο Στέφανος Τζουμάκας, και καταλήγει:

«Δεν σκέπτομαι τους επιτήδειους δεξιούς νέο εθνικόφρονες της αρπαχτής. Κάτι κορόιδα σκέφτομαι που τρέχουν σε συγκεντρώσεις που μας θυμίζουν τη παλιά ΕΡΕ και το: Ψωμί και ελιά και Κώτσο Βασιλιά».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter