Τζούντι Ντενς: Ερωτευμένη στα 82 αλλά δεν ξέρει πώς να αποκαλεί τον σύντροφό της

Τζούντι Ντενς: Ερωτευμένη στα 82 αλλά δεν ξέρει πώς να αποκαλεί τον σύντροφό της

Μεγάλα… προβλήματα και διλήμματα φαίνεται να έχει να αντιμετωπίσει η Τζούντι Ντεντς στα 82 της χρόνια. Από τη μία δεν θέλει να παντρευτεί ξανά και από την άλλη δεν ξέρει πώς να αποκαλεί τον σύντροφό της.

Η Βρετανίδα ηθοποιός έμεινε χήρα το 2001, ενώ από το 2010 διατηρεί σχέση με τον περιβαλλοντολόγο Ντέιβιντ Μάιλς. Οι δυο τους συναντήθηκαν στο περιβαλλοντικό πάρκο που διατηρεί ο Μάιλς και το οποίο είναι κοντά στο κτήμα της ηθοποιο, όταν ο περιβαλλοντολόγος την κάλεσε να παρακολουθήσει τη γέννα ενός σκίουρου.

Όπως δήλωσε, σε συνέντευξη της που έδωσε στην εφημερίδα «Telegraph», η Ντεντς δεν θέλει να παντρευτεί στα 82 της χρόνια. «Δεν θα υποβάλλω αίτηση γάμου, όχι, όχι, θα είμαστε μαζί και θα συμπεριφερόμαστε κατάλληλα με την ηλικία μας», είπε.

Αλλά αυτό δημιουργεί το πρόβλημα της προσφώνησης. «Δεν ξέρω ποια είναι η σωστή λέξη, γιατί δεν μου αρέσει η λέξη «partner». Το πάρτνερ έχει να κάνει με τον χορό, την θεωρώ τρομερή λέξη». Επίσης είπε ότι τα αγγλικά συνώνυμα είναι «φίλος» και «μπόιφρεντ» που είναι έξω από αυτήν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter