Ugly Models: «Το άσχημο είναι όμορφο»

Ugly Models: «Το άσχημο είναι όμορφο»

Μοντέλα με τατουάζ, παραπανίσια κιλά, στραβές μύτες, πεταχτά αυτιά, μεγάλο πηγούνι, μακρύ λαιμό. Και χωρίς τέλειες αναλογίες. Καλώς ήρθατε στο Ugly Models, ένα πρακτορείο μοντέλων διαφορετικό από τα άλλα, στο Λονδίνο.

Η Εβδομάδα Μόδας αρχίζει σήμερα στη βρετανική πρωτεύουσα και ανάμεσα στις στρατιές μοντέλων που θα παρελάσουν στην πασαρέλα μόλις ελάχιστα, μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, θα προέρχονται από το πρακτορείο αυτό. Οι εβδομάδες μόδας, με τα νεαρά σκελετωμένα ή αρσενικοθήλυκα μοντέλα, όντως δεν είναι η ειδικότητά του. Σε αυτό τα μοντέλα είναι ο εαυτός τους. Και παρότι η επωνυμία του δηλώνει “άσχημα μοντέλα”, το πρακτορείο προσφέρει πολύ περισσότερα.

“Είναι ένα πρακτορείο για μοντέλα που έχουν τη δική τους προσωπικότητα”, συνοψίζει ο διευθυντής του Μαρκ Φρεντς. “Υπάρχουν παχουλά, λεπτά, ψηλά, κοντά. Είναι ένας ύμνος στην ποικιλομορφία”, υπογραμμίζει ο 50αρης γενειοφόρος Φρεντς που επικαλείται τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ως παράδειγμα. “Δεν είναι ο ωραιότερος άνδρας που μου έρχεται στο μυαλό αλλά, όταν τον κοιτάζετε, αυτός είναι τόσο διαφορετικός, τόσο ήρεμος που γίνεται σέξι”.

Το άσχημο είναι όμορφο

Το πρακτορείο ιδρύθηκε πριν από μισό αιώνα και διαθέτει έναν υπαίθριο χώρο στα γραφεία του στο δυτικό Λονδίνο. Καναπές μπαρόκ, υπολογιστές, τοίχοι γεμάτοι με φωτογραφίες μοντέλων, ένα πορτρέτο του Ντέιβιντ Μπάουι και η επιγραφή: “Η ατέλεια είναι ομορφιά, η τρέλα είναι μεγαλοφυΐα”.

Όπως κάθε πρακτορείο, το Ugly διαχειρίζεται την καριέρα των μοντέλων και τα φέρνει σε επαφή με πελάτες κάθε είδους: την Burberry, τη Mercedes, την Jack Daniel’s.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter