Ultimate Beach Parties by Aperol Spritz: Εκπλήξεις… μέσα από τη θάλασσα σε περιμένουν στα απόλυτα καλοκαιρινά πάρτυ

Ultimate Beach Parties by Aperol Spritz: Εκπλήξεις… μέσα από τη θάλασσα σε περιμένουν στα απόλυτα καλοκαιρινά πάρτυ

Την Κυριακή 22 Ιουλίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Βάρκιζα, και πιο συγκεκριμένα στο Varkiza Resort Yabanaki Beach και στον πρώτο σταθμό των Ultimate Beach Parties by Aperol Spritz! Φέτος το καλοκαίρι, το Aperol Spritz πραγματοποιεί τα Ultimate Beach Parties, μια σειρά μοναδικών πάρτυ γεμάτα εκπλήξεις και απολαυστικές στιγμές. Πέντε πάρτυ, πέντε διαφορετικοί, απόλυτα καλοκαιρινοί, προορισμοί, Βάρκιζα, Χαλκιδική, Πάρος, Χανιά και Μύκονος!

Φόρεσε την πιο πορτοκαλί σου διάθεση, φέρε τους φίλους σου και διασκέδασε με ένα Aperol Spritz ξεκινώντας την Κυριακή, 22 Ιουλίου από τις 3 το μεσημέρι στο Varkiza Resort Yabanaki Beach. Το Aperol Spritz θα έχει στήσει ένα αναπάντεχο σκηνικό που θα εμφανιστεί μπροστά μας… μέσα από τη θάλασσα για να μας κάνει να μην πιστεύουμε στα μάτια μας! DJ sets από γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς θα ανεβάσουν και άλλο τη διάθεση και πολλές πορτοκαλί εκπλήξεις θα μας κάνουν να ζήσουμε το Ultimate Βeach Party του φετινού καλοκαιριού. Το ολοζώντανο πορτοκαλί χρώμα του Aperol Spritz και οι πορτοκαλί φυσαλίδες που αναβλύζουν από το αγαπημένο ποτό, υπόσχονται να δροσίσουν το κυριακάτικο απόγευμα του Ιουλίου μας.

Δεν το πιστεύεις;

Δεν αποκαλύπτουμε περισσότερα!

Θα τα δεις από κοντά στις 22 Ιουλίου!

Μην το χάσεις!

Αν δεν είσαι στην Αθήνα στις 22 Ιουλίου για να γιορτάσεις μαζί με το Aperol Spritz δεν υπάρχει πρόβλημα! Τα Ultimate Beach Parties by Aperol Spritz θα συνεχίσουν μέχρι τον Αύγουστο, σε τέσσερις ακόμη καλοκαιρινούς προορισμούς, Χαλκιδική, Πάρος, Χανιά και Μύκονος.

Πρόγραμμα Ultimate Beach Parties by Aperol Spritz

Αθήνα, 22 Ιουλίου @Yabanaki

Χαλκιδική, 28 Ιουλίου @Γλαρόκαβος

Πάρος, 2 Αυγούστου @Santa Maria

Χανιά, 8 Αυγούστου @Άμμος & Ήλιος

Μύκονος, 11 Αυγούστου @Kuzina

Θες κι εσύ να είσαι μέρος της απόλυτης καλοκαιρινής εμπειρίας; Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα επόμενα πάρτυ και για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, συντονίσου στις σελίδες του Aperol Spritz σε Facebook και Instagram.

Σχετικά με το Aperol Spritz

Το Aperol είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά απεριτίφ με μόνο 11% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Η ιστορία του Aperol ξεκινάει το 1919 στην Padova της Ιταλίας με τη μυστική συνταγή του να παραμένει αναλλοίωτη από τότε μέχρι σήμερα. Εκχυλίσματα πορτοκαλιού, αρωματικών φυτών και βοτάνων σε αρμονική ισορροπία δίνουν στο Aperol το ξεχωριστό, πορτοκαλί του χρώμα και τη γλυκόπικρη γεύση του. Το Aperol Spritz είναι το δημοφιλέστερο ποτό στην Ιταλία και όχημα της τεράστιας επιτυχίας του Aperol. Πρόκειται για ένα δροσιστικό, μοντέρνο και γευστικό ποτό με Aperol, Cinzano Dry Edition και Schweppes Soda.

Μάθετε περισσότερα στο www.facebook.com/aperolspritz.grc

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, o καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, αλλά και τα αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter