«Underworld: Blood Wars»: Η φανταστική περιπέτεια έρχεται μόνο στη Nova!

«Underworld: Blood Wars»: Η φανταστική περιπέτεια έρχεται μόνο στη Nova!

Η περιπετειώδης «Αιματοχυσία», της Άνα Φόρστερ, «Underworld: Blood Wars» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 23 Ιουλίου, στις 22:00.

Η ταινία «Underworld: Blood Wars», με την σκηνοθετική πινελιά της Άνα Φόρστερ, αλλά και την εκρηκτική ερμηνεία της Κέιτ Μπέκινσεϊλ, έρχεται στο Novacinema1HD για να καθηλώσει τους τηλεθεατές! Με πρωταγωνιστές την Κέιτ Μπέκινσεϊλ, το Θίο Τζέιμς, τη Λάρα Πούλβερ και τον Τσαρλς Ντανς η ταινία «Underworld: Blood Wars», έρχεται 13 χρόνια μετά, με την 5η ταινία, για να συνεχίσει η Σελίν (Κέιτ Μπέκινσεϊλ) τον αγώνα της ενάντια στη φυλή των Λυκανθρώπων και τη φατρία των Βρικολάκων.

Η ιστορία ξεκινάει από το σημείο που την είχαμε αφήσει – στο τέλος του «Underworld: H Αναγέννηση», με τη Σελίν να έχει ανοίξει δύο μέτωπα και να προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις καταιγιστικές επιθέσεις με μοναδικούς συμμάχους τον Ντέιβιντ και τον πατέρα του Τόμας. Το ένα προέρχεται από τη φυλή των λυκανθρώπων, που έχουν πια βρει τον υπέρτατο ηγέτη στο πρόσωπο του Μάριους, ο οποίος έχει ποτίσει με μίσος τους σαρκοβόρους ακολούθους του. Το άλλο και το πιο ύπουλο έρχεται από μια άλλη φατρία βρικολάκων που την έχουν προδώσει. Έτσι, η Σελίν είναι αποφασισμένη να σταματήσει τον αέναο πόλεμο μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων, με κάθε κόστος!

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter