Video κόλαφος για ΠΑΣΟΚ και περούκα gate

Video κόλαφος για ΠΑΣΟΚ και περούκα gate

Είναι να απορεί κανείς με ορισμένα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. τα οποία στην προσπάθειά τους να αντιπολιτευτούν την Κυβέρνηση υιοθετούν, διά της πλαγίας οδού, ακόμη και κραυγαλέα έκνομες συμπεριφορές όπως για παράδειγμα των δυο ανταποκριτών (ο Θεός να τους κάνει) Ελληνικών καναλιών στη Νέα Υόρκη με την γνωστή υπόθεση «περούκα gate» και την πρόσφατη ερώτηση στη Βουλή του βουλευτή του κινήματος Θεόδωρου Παπαθεοδώρου η οποία απεσύρθη αλλά τελικά ξανακατατέθηκε.

Ο κ. Παπαθεοδώρου και ο συνάδελφός του Β. Κεγκέρογλου σπεύδουν να «αθωώσουν» τους δύο δημοσιογράφους παραβλέποντας ακόμη και το γεγονός ότι ο ένας εξ αυτών, όπως φαίνεται στο video, παραδέχεται ότι πλαστογράφησαν την υπογραφή του συνεργάτη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, Γιώργο Χριστοφορίδη, ώστε να του χρεώσουν το λογαριασμό τους στο ξενοδοχείο που διέμενε η Ελληνική αποστολή και την οποία παρακολουθούσαν με περούκες και τζόκεϋ ανεβάζοντας μάλιστα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και σχετικές φωτογραφίες.

Το συγκεκριμένο βίντεο αφορά σε συνέντευξη του Δ. Σουλτογιάννη στον τηλεοπτικό σταθμό E TV στις 21 Σεπτεμβρίου 2016, στη διάρκεια της οποίας ο ίδιος μιλά για «επιπολαιότητα των δύο περουκο-ρεπόρτερ» και παραδέχεται ότι είχαν πλαστογραφήσει την υπογραφή του συνεργάτη του υπουργού. Μετά από αυτό αξίζει να αναρωτηθεί κανείς τι ακριβώς υποστηρίζει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και που είδε το κατασκευασμένο ρεπορτάζ του ΑΠΕ το οποίο αποκάλυψε την είδηση.

https://www.youtube.com/watch?v=5LO45JhU8OA

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter