Χαλέπι: Ομαδικός τάφος με 21 πτώματα

Χαλέπι: Ομαδικός τάφος με 21 πτώματα

Τα θύματα βρέθηκαν “στις φυλακές που διοικούνταν από τις τρομοκρατικές οργανώσεις στις συνοικίες Σουκάρι και Αλ Καλασέ και εκτελέστηκαν με σφαίρες εξ επαφής”.

Ένας ομαδικός τάφος που περιείχε 21 πτώματα βρέθηκε στο Χαλέπι, στον τομέα που είχαν υπό τον έλεγχό τους οι αντάρτες, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο Sana, επιρρίπτοντας την ευθύνη για την εκτέλεση των ανθρώπων αυτών στους αντάρτες.

“Οι άμαχοι εκτελέστηκαν από τις τρομοκρατικές οργανώσεις πριν από την έξοδό τους από τις ανατολικές συνοικίες του Χαλεπιού” ανέφερε το πρακτορείο χρησιμοποιώντας τη φρασεολογία του καθεστώτος για τους αντάρτες. Ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της πόλης, Ζάχερ Χάτζο, φέρεται να είπε ότι μεταξύ των θυμάτων ήταν πέντε παιδιά και πέντε γυναίκες.

Τα θύματα βρέθηκαν “στις φυλακές που διοικούνταν από τις τρομοκρατικές οργανώσεις στις συνοικίες Σουκάρι και Αλ Καλασέ και εκτελέστηκαν με σφαίρες εξ επαφής”, πρόσθεσε.

Σχετική ανακοίνωση είχε εκδώσει νωρίτερα σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας όπου μεταξύ άλλων μιλούσε και για μεγάλες ποσότητες οπλισμού.Περισσότερα ΕΔΩ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter