Χαλκίδα: Στο εδώλιο αστυνομικός και δύο φίλοι του – Κατηγορούνται ότι βίασαν 44χρονη Δικαστή!

Χαλκίδα: Στο εδώλιο αστυνομικός και δύο φίλοι του – Κατηγορούνται ότι βίασαν 44χρονη Δικαστή!

Μία ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση εκδικάζεται, το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Εύβοιας, με κατηγορούμενους έναν 35χρονο αστυνομικό και δύο συνομήλικους φίλους του, έναν τραυματιοφορέα του ΕΚΑΒ και τον υπεύθυνο ενός μπαρ στο Γκάζι, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό 44χρονης Δικαστικής Λειτουργού, πρώην Ανακρίτρια και νυν Δικαστής Εφέτης στην Αθήνα…

Το συμβάν έγινε στην Αττική το 2010 και μετά από 8 χρόνια η υπόθεση εκδικάζεται μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα στα Δικαστήρια Χαλκίδας, καθώς το φερόμενο θύμα υπηρετεί στο Εφετείο Αθηνών. Η δίκη συνεχίστηκε την Πέμπτη (11-10-2018) και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 44χρονη Δικαστής στη μήνυση που είχε καταθέσει αναφέρει ότι γνώρισε τον αστυνομικό σε μπαρ της Ίου το καλοκαίρι του 2009 και μεταξύ τους αναπτύχθηκε φιλική σχέση. Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν και στην Αθήνα, ενώ υπήρχε μεταξύ τους και επικοινωνία μέσω Facebook.

Σημειώνεται ότι το 2009 η καταγγέλουσα υπηρετούσε ως Ανακρίτρια στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 έκλεισε ραντεβού σε μπαρ στο Γκάζι όπου εργαζόταν ως υπεύθυνος κάποιος φίλος του αστυνομικού. Στο ίδιο μπαρ βρισκόταν και ένας φίλος του, ο οποίος είναι τραυματιοφορέας του ΕΚΑΒ.

Η Δικαστής σημειώνει ότι παρήγγειλε ένα ποτό με βότκα και της πρόσφεραν ένα ποτό σκούρου χρώματος. Εκεί με τη συμμετοχή των τριών ανδρών, έριξαν στο ποτό της, χωρίς η ίδια να το αντιληφθεί, χάπια που περιείχαν τη ναρκωτική ουσία φθοριονιτραζεπάμη. Τότε, επισημαίνει, «άρχισα να νιώθω κάποιες παρενέργειες και συγκεκριμένα υπερβολική σεξουαλική διέγερση, μη μπορώντας να ελέγξω τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός αποχώρησε από το μπαρ και την άφησε μόνη της με τον φίλο του. Από εκεί και πέρα σημειώνει η 44χρονη ότι χάνεται η μνήμη της.

«Ξύπνησα στις 11:00 το πρωί της Κυριακής γυμνή σε ένα κρεβάτι έχοντας δίπλα μου το φίλο του αστυνομικού που είχα γνωρίσει το προηγούμενο βράδυ στο μπαρ».

«Τι έγινε, τι κάνω εδώ;», φέρεται να ρώτησε η Δικαστής.

«Δεν θυμάσαι τίποτα; Τρία προφυλακτικά χρησιμοποιήσαμε;», της απάντησε ο τραυματιοφορέας του ΕΚΑΒ.

Ακολούθως, η 44χρονη Δικαστής πραγματοποίησε τοξικολογικές εξετάσεις και απευθύνθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου μετά από εξέταση εντοπίστηκε η ναρκωτική ουσία φθοριονιτραζεπάμη (flunitrazepam).

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο τραυματιοφορέας του ΕΚΑΒ οδήγησε την 44χρονη, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση αδυναμίας να εκφράσει την υπάρχουσα βούλησή της για αντίσταση, στο σπίτι του στους Αμπελόκηπους, όπου και τη βίασε.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο διατακτικό του υπ’ αριθμ. 220/2013 παραπεμπτικού βουλεύματος, «οι τρεις κατηγορούμενοι ενεργώντας από κοινού, δηλαδή ύστερα από συναπόφαση να πραγματώσουν το αδίκημα του βιασμού, με σωματική βία, συνισταμένη σε περιαγωγή άλλου σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με ναρκωτικά μέσα, την εξανάγκασαν σε συνουσία».

Μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του Δικαστηρίου, και στους τρεις έχουν επιβληθεί από το 2012, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής τους το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Διοικητή του Α.Τ του τόπου κατοικίας τους και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 1.000 ευρώ στον καθένα.

Πηγή: EviaZoom.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter