Χαλκιδική: Βρέθηκε η 15χρονη Λάουρα – Τι αποκαλύπτει το Χαμόγελο του Παιδιού

Χαλκιδική: Βρέθηκε η 15χρονη Λάουρα – Τι αποκαλύπτει το Χαμόγελο του Παιδιού

Ευτυχές τέλος είχε η περιπέτεια της δεκαπεντάχρονης έφηβης που εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη (17/01/2017). Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», η ανήλικη είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της.

Στο πλαίσιο της αναζήτησής της και καθώς υπήρχαν πληροφορίες μετάβασής της σε άλλη χώρα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κινητοποίησε τον συνεργαζόμενο φορέα του στο εξωτερικό, προκειμένου να βρεθεί η ανήλικη, κάτι που τελικά έγινε.

Στην σχετική του ανακοίνωση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέρει χαρακτηριστικά πως: ”προβληματισμοί ανακύπτουν από το γεγονός ότι ένα ανήλικο παιδί μόλις 15 ετών κατάφερε να μεταβεί σε χώρα του εξωτερικού, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τις αρμόδιες Αρχές”. Στην ανακοίνωση δεν γίνεται γνωστή η χώρα που ταξίδεψε και εντοπίστηκε η 15χρονη μαθήτρια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η συμμετοχή όλων, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται», αναφέρει το «Το Χαμόγελο του Παιδιού». To «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Λάουρα Τ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter