Ξανά στην Τουρκία ο Ολυμπιακός: Με Μπεσίκτας στους «16»

Ξανά στην Τουρκία ο Ολυμπιακός: Με Μπεσίκτας στους «16»

Ο Ολυμπιακός απέφυγε τα «μεγαθήρια» στη φάση των 16 του Εuropa League, ωστόσο βρίσκει απέναντί του έναν επικίνδυνο αντίπαλο, την Μπεσίκτας. Με Άντερλεχτ το ΑΠΟΕΛ.

Μετά την Οσμανλίσπορ, ένας ακόμα αντίπαλος από την Τουρκία βρίσκεται στον ευρωπαϊκό δρόμο του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά ωστόσο περισσότερο ισχυρός τόσο όσον αφορά το όνομα, όσο και την αγωνιστική ισχύ. Ο λόγος για την Μπεσίκτας.

Η «κληρωτίδα» της φάσης των «16» κράτησε τους «ερυθρόλευκους» μακριά από ονόματα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρόμα, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης, οι οποίοι είναι πρώτοι στο τουρκικό πρωτάθλημα και έχουν ένα αρκετά δυνατό ρόστερ. Γρήγορη στην επίθεση και χωρίς να φοβάται τις αντίπαλες έδρες, η τουρκική ομάδα πλήρωσε στο Champions League τα άσχημα αποτελέσματα στο «σπίτι» της.

Η Μπεσίκτας πέρασε τον σκόπελο της Χαποέλ Μπερ Σεβά, της ομάδας που άφησε εκτός Champions League τους Πειραιώτες και έχει υψηλές βλέψεις στο Europa League. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Τούρκους να έχουν τη ρεβάνς στην έδρα τους στις 16 του ίδιου μήνα.

Στα άλλα ματς, η κλήρωση της Νιόν έβγαλε γερμανικό «εμφύλιο» ανάμεσα στη Σάλκε και την Γκλάντμπαχ και βελγικό, ανάμεσα στη Γάνδη και την Γκενκ. Το ΑΠΟΕΛ που άφησε εκτός τη Μπιλμπάο του Βαλβέρδε αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει με τη Ροστόβ. Η Ρόμα θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Λυών.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Εuropa League

Λυών-Ρόμα

Σάλκε-Γκλάντμπαχ

Γάνδη-Γκενκ

Κοπεγχάγη-Άγιαξ

ΑΠΟΕΛ-Άντερλεχτ

Ολυμπιακός-Μπεσίκτας

Θέλτα – Κράσνονταρ

Ροστόβ-Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter