Ξανάρχισε η δίκη για το «Κοριόπολις»

Ξανάρχισε η δίκη για το «Κοριόπολις»

Ξανάρχισε σήμερα το πρωί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για το περιβόητο «Koriopolis», το σκανδάλο δηλαδή των «στημένων» αγώνων του 2011, με την κατάθεση τριών μαρτύρων, δύο αστυνομικών και ενός υπαλλήλου του ΣΔΟΕ.

Ο πρώτος αστυνομικός ήταν εκείνος που είχε μετάσχει σε έρευνα στο σπίτι του κατηγορούμενου Αχιλλέα Μπέου (ζήτησε «την απομαγνητοφώνηση όλων των συνομιλιών που κατέγραψε η ΕΥΠ και όχι μόνο το 20% όπως συμβαίνει τώρα»). Ο δεύτερος αστυνομικός ήταν αυτός που είχε δεχθεί τις καταγγελίες για «στημένους» αγώνες αλλά και για παράνομα στοιχήματα τριών εκ των κατηγορουμένων (Δημόπουλος, Ζαβαντίας, Καρακούλιας) στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου Ο έτερος μάρτυρας, υπάλληλος του ΣΔΟΕ, κατέθεσε σχετικά με τις έρευνες που έγιναν στους τραπεζικούς λογαριασμούς όσων κατηγορούνται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 19 του μήνα με τις καταθέσεις μαρτύρων κατηγορίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι δημοσιογράφοι Κυριάκος Θωμαΐδης, Φέρρυ Μπατζόγλου και Μπάμπης Κατσούλης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter