Χανιά: Εμφανίστηκε 60χρονη που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ποδηλάτη και τον άφησε νεκρό

Χανιά: Εμφανίστηκε 60χρονη που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ποδηλάτη και τον άφησε νεκρό

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προσήλθε για να καταθέσει η 60χρονη που φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο δυστύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 57χρονος ποδηλάτης.

Η 60χρονη, η οποία την επόμενη ημέρα του δυστυχήματος, είχε ταξιδέψει για το εξωτερικό, επέστρεψε στα Χανιά και μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο μαζί με συγγενικό της πρόσωπο και παρουσία του δικηγόρου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε έμμεση παραδοχή από την πλευρά της 60χρονης, της εμπλοκής της στο δυστύχημα, ωστόσο λεπτομέρειες σχετικά με τα όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς της τροχαίας δεν έχουν γίνει γνωστές. Η 60χρονη για το δυστύχημα φέτεται να δήλωσε οτι δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί ενώ ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του θανόντος αν όντως ήταν αυτή που συνέβαλε στον πρόωρο χαμό του.

Υπενθυμίζεται ότι δύο ημέρες μετά το δυστύχημα, η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο που φέρεται να σκότωσε τον ποδηλάτη ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, η 60χρονη ήταν αυτή που οδηγούσε το μοιραίο όχημα και οδήγησε τις αστυνομικές αρχές στα ίχνη της. Ωστόσο όλα αυτά αποτελούν αντικείμενο έρευνας στα πλαίσια της προανάκρισης.

Πηγή: flashnews.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter