Χανιά: Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε το κτήριο του ΟΚΑΝΑ – Κρατά ομήρους; (Video)

Χανιά: Οπλισμένος άνδρας κατέλαβε το κτήριο του ΟΚΑΝΑ – Κρατά ομήρους; (Video)

Σε συναγερμό έχουν τεθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στα Χανιά καθώς άνδρας ηλικίας περίπου 45 ετών ενταγμένος στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, μπήκε στο κτίριο του οργανισμού στην περιοχή Σούδας, οπλισμένος με ένα πιστόλι. Τρεις υπάλληλοι παραμένουν κλειδωμένοι σε ένα δωμάτιο, ενώ όπως αναφέρεται τους υπολοίπους τους άφησε να φύγουν.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Χανίων στον ΑΝΤ1 ζητά να διατηρήσει το περίπτερο που έχει για το οποίο όμως δεν έχει άδεια λειτουργίας. O δράστης έχει τραυματιστεί στο πόδι από την ανταλλαγή πυροβολισμών.

«Το θέμα το χειριζόμαστε από το πρωί. Θέλουμε να λήξει ομαλά αυτή η υπόθεση για να μην διακινδυνεύσει κανείς. Ο εν λόγω άνδρας έχει ένα περίπτερο, του οποίου η άδεια έχει λήξει και δυστυχώς προχώρησε σε αυτή την ενέργεια που τον ίδιο δυσκολεύει» ήταν τα λόγια του δημάρχου Χανίων, κ. Βαμβούκα (Video).

Ο 45χρονος φέρεται να βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς το μοναδικό εισόδημα προέρχεται από ένα περίπτερο που διατηρεί στο Ενετικό Λιμάνι και πρόκειται ο Δήμος να το ρίξει.

O άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες είναι πατέρας πέντε παιδιών και συμμετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ, ενώ το αίτημα του είναι να δει τον Εισαγγελέα και να μιλήσει στον δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα.

Ο άνδρας εισέβαλε στα γραφεία λίγο μετά τις 8 το πρωί σε έξαλλη κατάσταση, άρχισε να φωνάζει και έβγαλε πιστόλι απειλώντας τους υπαλλήλους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο 45χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, πυροβόλησε 3 ή 4 φορές, με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά.

Αυτή την στιγμή ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ενώ στο σημείο έχουν κληθεί συγγενικά πρόσωπα του 45χρονου προκειμένου να τον πείσουν να παραδοθεί.

Πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ cretalive.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter