Χανιά:Βράβευση εθελοντών τουρισμού

Χανιά:Βράβευση εθελοντών τουρισμού

Βραβεύτηκαν σήμερα,στο πλαίσιο ειδικής τελετής, στο δημαρχείο Χανίων, οι εθελοντές που στήριξαν το έργο τουριστικής προβολής της πόλης.

«Με την προσφορά σας δώσατε ώθηση στην ιδέα του εθελοντισμού και καλύψατε τις αδυναμίες που αντιμετωπίζει ο δήμος μας. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας στην προσπάθεια αναβάθμισης των τουριστικών υπηρεσιών του τόπου μας, συνδράμοντας τις προσπάθειές μας για ανάδειξη των Χανίων ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού», επεσήμανε, στην τοποθέτησή του, ο δήμαρχος της πόλης, Τάσος Βάμβουκας.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χανίων, Γεωργία Σαρικάκη-Αποστολάκη, ευχαρίστησε τους εθελοντές που βοήθησαν στο έργο του γραφείου Τουρισμού, γνωστοποιώντας ότι κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου πραγματοποιήθηκαν 14 ξεναγήσεις, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 1.250 άτομα, ενώ μεγάλη ήταν και η επιτυχία των πιλοτικών ξεναγήσεων της φθινοπωρινής περιόδου. Παράλληλα, όπως τόνισε, πολύτιμες ήταν υπηρεσίες των εθελοντών και κατά τις αφίξεις των επισκεπτών των κρουαζιερόπλοιων, οι οποίοι εκτιμάται ότι προσέγγισαν τους 148.000.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter