Ξάνθη: Η 18χρονη πάλεψε σκληρά για τη ζωή της, αλλά τη στραγγάλισε ο πατέρας της

Ξάνθη: Η 18χρονη πάλεψε σκληρά για τη ζωή της, αλλά τη στραγγάλισε ο πατέρας της

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της άτυχης 18χρονης από τη Σμίνθη της Ξάνθης, την οποία σκότωσε ο πατέρας της την Παρασκευή και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, καθώς προκύπτει ότι η κοπέλα πάλεψε για τη ζωή της.

Συγκεκριμένα, από τη ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από τον Νίκο Κιφνίδη το Σάββατο, προκύπτει ότι η 18χρονη από τη Σμίνθη της Ξάνθης, στραγγαλίστηκε από τον 49χρονο πατέρα, αφού όμως προηγήθηκε πάλη.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης στο xanthi2.gr, από τη νεκροτομή αποσαφηνίστηκε πλήρως η αιτία θανάτου της κοπέλας που είναι ο στραγγαλισμός με τα χέρια. Μάλιστα, όπως σημειώνει από την εξέταση των δύο σορών διαπιστώθηκε ότι προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη για πολλή ώρα, καθώς στο σώμα της 18χρονης βρέθηκαν στο εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις.

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε τα αρχικά ευρήματα της νεκροψίας και την άποψη του ιατροδικαστή ότι ήταν ένας βίαιος θάνατος για την άτυχη 18χρονη, αλλά πρόσθεσε αρκετά νέα στοιχεία για τις συνθήκες του θανάτου της.

Αφού τη στραγγάλισε, ο δράστης πήγε αμέσως και κρεμάστηκε, αφήνοντας σημείωμα, όπου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αφαίρεσε τη ζωή της κόρης του.

Πηγή: xanthi2.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter