Χαρά Θεού στη μισή χώρα, βροχές και καταιγίδες στην υπόλοιπη

Χαρά Θεού στη μισή χώρα, βροχές και καταιγίδες στην υπόλοιπη

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, κυρίως στα ανατολικά και νότια, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης, κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο 7 και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά, έως 8 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια, 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση θα υπάρξει το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί,με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Nεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές, αρχικά στη Μακεδονία και από το βράδυ στη Θράκη. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από το βράδυ και από τα δυτικά. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 08 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους η μεγίστη, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν πρόσκαιρα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο να είναι τοπικά ισχυρές. Ύφεση των φαινομένων το βράδυ. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 και βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα βόρεια βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 ως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους η μεγίστη, 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα, στη Θεσσαλία, τη Στερεά και πιθανόν πρόσκαιρα στα ορεινά της Πελοποννήσου. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί, 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μεγίστη έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Βελτίωση το βράδυ. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 και βαθμιαία 7 και πιθανόν από το βράδυ πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter