Χάσι: «Είμαι εδώ για να περάσουμε στους ομίλους»

Χάσι: «Είμαι εδώ για να περάσουμε στους ομίλους»

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να επανέλθει στους ομίλους του Champions League, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Και σε αυτό στάθηκε ο Μπέσνικ Χάσι στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής ρεβάνς στη Ριέκα με την κροατική ομάδα και με το 2-1 του πρώτου αγώνα να αποτελεί το πρώτο βήμα.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είπε μεταξύ άλλων:

«Για αυτό ακριβώς ήρθα εδώ. Και όχι μόνο για να προκριθεί η ομάδα στους ομίλους, αλλά και για να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Αν πάνε όλα καλά, είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας και αυτό είναι που θέλουν όλοι μέσα στην ομάδα, αλλά και οι οπαδοί μας στην Ελλάδα».

Και αμέσως μετά, αναφερόμενος στο τι θα χρειαστεί για να φτάσει ο Ολυμπιακός στην πρόκριση, απάντησε: «Να παίξουμε καλά, όπως κάναμε στην Αθήνα. Αλλά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».

Για τη Ριέκα δήλωσε: «Γνωρίζουμε πως είναι μια καλή ομάδα και είναι δύσκολο να την νικήσεις. Διαθέτει καλή φυσική κατάσταση, παίζει καλά στην αντεπίθεση και δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο. Δεν νομίζω πως θα κατέβει ανοιχτά και πως θα παίξει φουλ επίθεση».

Στη συνέχεια τόνισε: «Εμείς στον πρώτο αγώνα κάναμε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Η Ριέκα τα κατάφερε, κάτι που είναι σημαντικό σε εκτός έδρας ματς σε αυτή τη διοργάνωση. Νομίζω πως θα μας πιέσει στο πρώτο τέταρτο με είκοσι λεπτά. Εμείς θα πρέπει να κρατήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες ευκαιρίες θα μας παρουσιαστούν. Γενικά περιμένω ένα αμυντικό ματς, γιατί και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να μην δεχθούν γκολ. Τέτοιο ματς περιμένω και από τη Ριέκα. Δεν θα είναι εύκολο να μπει γκολ, ελπίζω όμως πως θα το καταφέρουν οι παίκτες μου και ίσως αυτό, τελικά, να κρίνει και την αναμέτρηση».

Οφόε: «Είναι διαφορετικό αυτό το ματς»

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών παραβρέθηκε ο κορυφαίος της πρώτης αναμέτρησης Βάντις Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος ξεπέρασε το μικρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Ο μέσος του Ολυμπιακού δήλωσε:

«Όλη η ομάδα είναι πολύ ικανοποιημένη για την πολύ καλή απόδοση που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανατρέποντας υπέρ μας το σκορ. Αύριο το παιχνίδι το περιμένω κάπως διαφορετικό, γιατί ο αντίπαλος θα προσπαθήσει περισσότερο να διεκδικήσει το ματς. Όμως εμείς θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι και να κάνουμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση.

Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε μία μάχη και είμαστε σίγουροι πως αν καταφέρουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και τις κάνουμε πράξη, τότε θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν τον προβληματίζει η έδρα της Ριέκα απάντησε:

«Όχι δεν είναι κάτι που με προβληματίζει. Σίγουρα θα είναι ένα διαφορετικό περιβάλλον σε σχέση με τη δική μας έδρα, όμως δεν είναι κάτι που μας φοβίζει, γιατί και στην προηγούμενη φάση αγωνιστήκαμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, να έχουμε το μυαλό μας στον αγώνα και να πάρουμε την πρόκριση».

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο, εμείς στο μυαλό μας έχουμε φυσικά να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Όμως αν αυτό δεν συμβεί και δεχθούμε πρώτοι γκολ, δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου. Εμείς θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το ματς, όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας».

Στο τέλος απάντησε στην ερώτηση πως αισθάνεται που πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν στην Ρόδεραμ Γιουνάιτεντ και τώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν τους ομίλους του UEFA Champions League: «Έτσι είναι η ζωή. Καμιά φορά δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγηθείς και τι δρόμους μπορεί να ακολουθήσεις. Ήταν μια επιθυμία του προπονητή και αφού ο προπονητής πίστευε πως έπρεπε να περάσω από εκεί, το έκανα. Πέρασα πολύ ωραία και αγάπησα τους ανθρώπους εκεί. Όμως, αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος με τη δουλειά που έχω να κάνω τώρα και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα για να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter