«Ξέφυγε» ο Άδωνις – Απειλεί και την Εισαγγελέα της υπόθεσης Novartis (Video)

«Ξέφυγε» ο Άδωνις – Απειλεί και την Εισαγγελέα της υπόθεσης Novartis (Video)

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη, λέει μία παροιμία που βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση του Άδωνι Γεωργιάδη. 

Γιατί ο πανικός που έχει καταλάβει τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον οδηγεί πλέον σε σπασμωδικές κινήσεις και επιθέσεις κατά οποιουδήποτε εμπλέκεται στη διερεύνηση του Novartis-Gate.

Ο πρώην υπουργός Υγείας έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στην Εισαγγελέα της υπόθεσης Novartis, κατηγορώντας την ότι αν δεν δώσει τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων «όταν έρθει η ώρα θα βρεθεί κατηγορούμενη η ίδια».

Το «πλήρωμα του χρόνου» που επικαλείται ο Άδωνις δεν είναι προφανώς άλλο από την επάνοδο της ΝΔ στην εξουσία, όταν -σύμφωνα πάντα με τον πανικόβλητο αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης- θα καταλήξει στη φυλακή και ο Αλέξης Τσίπρας:

«Ο κ. Παπαγγελόπουλος, “ιθύνων νους” αυτής της ιστορίας, να μας πει πως και γιατί είχε άτυπη ενημέρωση. Δεν είχε κανένα νομικό δικαίωμα να ανοίξει ούτε το εξώφυλλο». «Όλο αυτό το έχει οργανώσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας. Αν δεν τους κλείσω φυλακή, δεν θα ησυχάσω… Ο κ. Τσίπρας είπε ότι το ποινικό του μητρώο είναι λευκό. Είναι τώρα λευκό, επειδή ελέγχει τη Δικαιοσύνη με τις παρεμβάσεις του κ. Παπαγγελόπουλου. Όταν ελεγχθεί για όλα αυτά που έκανε, θα δούμε αν θα παραμείνει λευκό. Άρα, μη βιάζεται».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter