Χιλιάδες οι ενδιαφερόμενοι για τη δουλειά με γάτες στη Σύρο – «Γονάτισε» το mail του καταφυγίου

Χιλιάδες οι ενδιαφερόμενοι για τη δουλειά με γάτες στη Σύρο – «Γονάτισε» το mail του καταφυγίου

«Έσπασε τα κοντέρ» η αγγελία για εργασία σε καταφύγιο με γάτες στη Σύρο, η οποία έγινε viral και δημοσιεύτηκε σε πολλά διεθνή ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων το TIME και ο Independent.

Περισσότερες από 3.000 ηλεκτρονικές αιτήσεις έφθασαν στο μέηλ του καταφυγίου God’s Little People Cat Rescue, περιλαμβάνοντας, σύμφωνα με την Telegraph, αιτήσεις από κτηνιάτρους, ειδικούς στα αιλουροειδή, αλλά, φυσικά, και πολλούς απλούς λάτρεις της χώρας μας και των γατιών.

Οι Boswell, το ζευγάρι που βρίσκεται πίσω από το καταφύγιο δήλωσαν ότι «έκαναν κάτι ήσυχο σε ένα ελληνικό νησί – αλλά όχι πια».

Το ζευγάρι ήρθε στη Σύρο πριν από επτά χρόνια, ευαισθητοποιήθηκε βλέποντας την κατάσταση των αδέσποτων γατιών του νησιού κι έφτιαξε ένα καταφύγιο για να τα βοηθήσει, εμβολιάζοντας, στειρώνοντας και προφέροντας στοργή και τροφή.

Πέντε εθελοντές προσπαθούν να ελέγξουν τις αιτήσεις, μεταξύ των οποίων είναι εκείνοι που λένε «Πάντα ήθελα να ζήσω σε ένα ελληνικό νησί», αυτοί που διακηρύσσουν με αυτοπεποίθηση «είμαι το πρόσωπό σας», αλλά κι εκείνοι που αναρωτιούνται αν κρύβεται κάτι πίσω από την προσφορά δουλειάς και ποια είναι η φιλοσοφία του καταφυγίου.

Η θέση θα αμείβεται με περίπου 600 ευρώ το μήνα, με όλα τα έξοδα διαμονής πληρωμένα, αυτοκίνητο, σπίτι με θέα στη θάλασσα και απαιτεί περίπου τετράωρη εργασία με τις (περισσότερες από 50) γάτες του καταφυγίου.

Αυτό το φθινόπωρο, το ζευγάρι σκοπεύει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, όπου ο κ. Bowell έχει εργασιακές δεσμεύσεις με τα Ηνωμένα Έθνη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter