Χιμένεθ: Υπάρχουν πιθανότητες να προκριθούμε

Χιμένεθ: Υπάρχουν πιθανότητες να προκριθούμε

Με τους γνωστούς χαμηλούς τόνους, υποδέχθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ την κλήρωση των ομίλων του Europa League που έφερε την ΑΕΚ. 

«Φυσικά και υπάρχουν πιθανότητες να προκριθούμε. Υπάρχει μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και δύο πολύ καλές, όπως είμαστε και εμείς. Γνωρίζω πολύ καλά τη Μίλαν, τη Ριέκα από τα ματς με τον Ολυμπιακό και την Αούστρια από το παρελθόν. Ούτως ή άλλως θα μελετήσω και θα τις μάθω όλες πολύ καλά. Θα δείξω στους παίκτες τον αγώνα με τη Μίλαν το 2006. Είναι ένα καλό σημάδι που δείχνει ότι όταν κάποιος θέλει κάτι πολύ, το καταφέρνει. Αυτό που προσπαθώ να μεταφέρω στους παίκτες είναι πως πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βήμα βήμα. Αυτό θέλω να περάσω και στον κόσμο και στη διοίκηση που βρίσκεται κοντά μας. Φυσικά και θέλουμε να νικήσουμε τη Μίλαν, αλλά έχουμε άλλους αγώνες πριν. 

Αν δουλέψουμε σεμνά και ταπεινά, μπορούμε να πετύχουμε πράγματα που ούτε τα είχαμε φανταστεί. Τα όνειρα είναι δωρεάν. Ομως ως επαγγελματίες, εμείς πρέπει να κάνουμε το πρώτο βήμα για να συνεχιστεί το ταξίδι. Πιστεύω ότι μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και εναντίον της Μίλαν. Θα είναι δύσκολο, αλλά οι παίκτες μου κι εγώ θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας για την παρουσία του και τους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή τους στην ομάδα».

Επίσης, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου που ήταν παρών στην κλήρωση του Μονακό, δήλωσε: «Η κλήρωση καλύπτει όλα τα “θέλω” μιας ομάδας. Εχει λάμψη, έχει την ιδιαιτερότητα της Μίλαν, έχει προοπτική για κάποια καλά αποτελέσματα. Δεν έχουμε ξεχάσει τη νίκη του 2006 και με αυτήν οδηγό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ακόμα μία υπέρβαση. Η Μίλαν είναι φαβορί για το τρόπαιο μαζί με την Αρσεναλ κα τη Λιόν. Γνωρίζουμε τη Ριέκα από τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ενώ η Αούστρια απέκλεισε την Οσιγεκ. Είναι ένας όμιλος που μας… κλείνει το μάτι. Δεν θέλω να μιλήσω για μεταγραφικά, αλλά όλες οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται ποτέ με βάση το συναίσθημα. Είτε είναι μεγάλη χαρά, είτε μεγάλη λύπη. Βάζουμε κάτω τα πράγματα και κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter