«Χοντροκομμένο» τέχνασμα Κυριάκου για να αποφύγει πολιτικές… παραφωνίες (Video)

«Χοντροκομμένο» τέχνασμα Κυριάκου για να αποφύγει πολιτικές… παραφωνίες (Video)

Δεν ξεπέρασε τα 40 λεπτά η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου στο πλαίσιο των επαφών που είχε σήμερα, Σάββατο με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό.

Πέρα από τα ζητήματα πολιτικής ουσίας, αίσθηση προκάλεσε και ένα άλλο γεγονός. Στα πλάνα που μεταδόθηκαν στο τετ α τετ του Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας απουσίαζε ο… ήχος!

Πολλοί θεώρησαν ότι επρόκειτο για τεχνικό πρόβλημα. Ωστόσο το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού έλυσε το “μυστήριο” και ξεκαθάρισε ότι δεν επρόκειτο για τεχνικό πρόβλημα, αλλά για επιλογή του κ. Μητσοτάκη. 

«Ενημερώνουμε ότι η απουσία ήχου στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οφείλεται σε χθεσινό αίτημα του επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, το οποίο κι έγινε αποδεκτό».

Προφανώς ο κ. Μητσοτάκης με αυτό το χοντροκομμένο τέχνασμα, ήθελε να αποφύγει να ακουστούν οι θέσεις του που κινούνται σε διαφορετικό μήκος κύματος με θέσεις και δεσμεύσεις προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ, γεγονός που θα τον εξέθετε για τη γραμμή που ακολουθεί σήμερα το κόμμα του.

https://www.youtube.com/watch?v=LgonwIVMUiM

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter