Χρήστος Σπίρτζης: «Ο Αλέξης Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα τον επόμενο Αύγουστο»

Χρήστος Σπίρτζης: «Ο Αλέξης Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα τον επόμενο Αύγουστο»

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα τον επόμενο Αύγουστο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, σχολιάζοντας την επικαιρότητα κατά την παράδοση του νέου τμήματος της Ιόνιας Οδού.

«Είναι το στοίχημα της χώρας, να ξεπεράσει οριστικά την κρίση, να είναι μια κανονική ευρωπαϊκή δημοκρατία. Είναι δέσμευση της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα να βγάλει τη χώρα από την κρίση που την έβαλαν άλλοι. Βήμα- βήμα, χωρίς πανηγυρισμούς, με πολύ συστηματική δουλειά, το επιτυγχάνουμε σε όλους τους τομείς, ξεπερνώντας και αγκυλώσεις και εμπόδια, με συλλογική δουλειά και προσπάθεια» είπε ο κ Σπίρτζης και πρόσθεσε: «Τα μηνύματα είναι προφανή. Αυτά στα οποία δεσμευόμαστε απέναντι στους δανειστές, αλλά κυρίως απέναντι στον ελληνικό λαό, τηρούνται, τον Αύγουστο του επόμενου χρόνου η χώρα θα είναι έξω από τα μνημόνια .Ο Αλέξης Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα».

Όλγα Γεροβασίλη: «Το έργο έχει ολοκληρωθεί. Και αυτό δεν είναι μία ψεύτική είδηση, είναι μια πραγματική είδηση».

Κατά τον χαιρετισμό της η Όλγα Γεροβασίλη υπογράμμισε πως «βήμα-βήμα η χώρα ξανακτίζεται» και επισήμανε πως οι μέρες έχουν θετικές ειδήσεις, ενώ είπε πως η κυβέρνηση έχει λόγους με θάρρος να αντιμετωπίζει το άμεσο μέλλον και να βλέπει με αισιοδοξία και προοπτική την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια.

«Ο στόχος βεβαίως, είναι αυτό να αποτυπωθεί και στην καθημερινότητα του πολίτη, πέραν από τους δείκτες της οικονομίας οι οποίοι όπως ξέρετε πάνε καλά. Είχαμε την ευχάριστη είδηση της εξόδου της χώρας στις αγορές», υπογράμμισε η υπουργός και στάθηκε στο έργο που παραδόθηκε, αφήνοντας αιχμές για την αξιολόγηση των ειδήσεων από ΜΜΕ: «Για τον νομό μας για την Άρτα, το έργο έχει ολοκληρωθεί. Και αυτό δεν είναι μία ψεύτική είδηση, είναι μια πραγματική είδηση, γι΄ αυτό δεν θα την δείτε στα μεγάλα ΜΜΕ. Δεν είναι κατασκευασμένο θέμα, είναι κατασκευασμένο έργο, δεν είναι μακέτα. Αυτό δεν απασχολεί πολύ. Αισθάνομαι την ανάγκη να το σχολιάσω να μου επιτρέψτε, εξαιτίας όλης αυτής της χθεσινής απογύμνωσης στα ΜΜΕ, με την κατασκευή ειδήσεων, με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και την αναπαραγωγή τους, από σοβαρά δήθεν μέσα ΜΜΕ.

Αυτό για το μέχρι χθες. Από σήμερα με δύναμη και αισιόδοξοι να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα προβλήματα της χώρας, οι δυσκολίες δεν έφυγαν, είναι εδώ. Τα βήματα γίνονται. Βήμα -βήμα και δυναμωμένοι, θα βγούμε από την επιτροπεία, τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης που προκάλεσαν και κοινωνική κρίση βεβαίως», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σε δηλώσεις της επανέλαβε, πως «η κυβέρνηση ακολουθεί τα βήματα που έχει χαράξει, προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο και η χώρα να γυρίσει σελίδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter