Χρίστος Δήμας (ΝΔ): Όχι στη στείρα αντιπαράθεση – Θα έρθει η ώρα απόδοσης ευθυνών (Video)

Χρίστος Δήμας (ΝΔ): Όχι στη στείρα αντιπαράθεση – Θα έρθει η ώρα απόδοσης ευθυνών (Video)

Έκκληση προς όλα τα κόμματα να αποφύγουν τη στείρα αντιπαράθεση έκανε από τη Βουλή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρίστος Δήμας. Ο ίδιος, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια της ΝΔ στις οικογένειες των θυμάτων της πρόσφατης καταστροφής στην Ανατολική Αττική, απένειμε τα εύσημα στους εθελοντές, τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς, τους λιμενικούς, το ΕΚΑΒ και τις ένοπλες δυνάμεις. 

«Αποτύχαμε ως Πολιτεία και ως κράτος. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν είναι σήμερα, λόγω του εθνικού πένθους η στιγμή απόδοσης ευθυνών. Θα έρθει όμως, πολύ σύντομα -από αύριο- αυτή η στιγμή και οφείλουμε να είμαστε αμείλικτοι στο κομμάτι της απόδοσης ευθυνών», δήλωσε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του στη Βουλή εκ μέρους της ΝΔ ο βουλευτής Χρίστος Δήμας.

Και συμπλήρωσε:

«Το πάθημα να μας γίνει μάθημα. Καλώ όλα τα πολιτικά κόμματα να ξεφύγουν από την στείρα αντιπαράθεση. Σήμερα απαιτείται ενότητα. Υποκλίνομαι στους εθελοντές, τους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς, τους λιμενικούς, το ΕΚΑΒ, τις ένοπλες δυνάμεις και σε όσους ακόμα με κίνδυνο της ζωής τους έδωσαν την ψυχή τους για να διασωθούν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Η ανείπωτη αυτή καταστροφή όμως, πρέπει να μας γίνει μάθημα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως μόνο ενωμένοι οι Έλληνες θα καταφέρουμε να μην ξαναζήσουμε παρόμοιες στιγμές στο μέλλον.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter