Χριστούγεννα με σφαίρες και νεκρούς στο Σικάγο (video)

Χριστούγεννα με σφαίρες και νεκρούς στο Σικάγο (video)

Πενήντα επτά πυροβολισμοί και τουλάχιστον 12 νεκροί είναι ο απολογισμός των αιματηρών συμπλοκών που έγιναν τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Σικάγο.

Σύμφωνα με την Chicago Tribune και το ABC news η …παρέλαση της βίας διήρκεσε από την Παρασκευή μέχρι και χθες το πρωί και ξεπέρασε το περσινό “ρεκόρ” πυροβολισμών και θανάτων που επίσης έγιναν μέσα στις γιορτές. Πέρσι, τριάντα άτομα πυροβολήθηκαν και έξι από αυτά πέθαναν, ενώ φέτος οι πυροβολισμοί ήταν σχεδόν οι διπλάσιοι, το ίδιο και τα θύματα.

Επτά ήταν οι νεκροί σε ένα και μόνο περιστατικό την Κυριακή, όταν οπλισμένος άντρας άνοιξε πυρ σε οικογενειακό πάρτι σε γειτονιά του East Chatham, όπως μετέδωσε το CBS Chicago. Ο δράστης διέφυγε. 

Ένας 40χρονος άντρας έπεσε θύμα πυροβολισμών έξω από την αποστολική εκκλησία της Αγάπης. Ο άνδρας εξέπνευσε αργότερα στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας στο Σικάγο Εντι Τζόνσον, οι περισσότερες επιθέσεις σχετίζονται με πολέμους συμμοριών “Αν κάποιος θεωρεί ότι όλο αυτό είναι φυσιολογικό, τότε κάνει λάθος. Δεν είναι ούτε φυσιολογικό, ούτε εντάξει”, είπε. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter