Χριστούγεννα με χιόνια στα ορεινά

Χριστούγεννα με χιόνια στα ορεινά

Με παγετό και χιόνια στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της χώρας, θα είναι οι μέρες των Χριστουγέννων, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης θα χιονίσει, ενώ υπάρχει και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιοανατολικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ θα υπάρχει κατά τόπους παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. 

Το Σάββατο 24.12, παραμονή Χριστουγέννων, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά. Θα σημειωθεί παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά το πρωί και τις βραδινές ώρες. Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως στην Κρήτη, όπου στα ορεινά θα σημειωθούν και τοπικές χιονοπτώσεις.

Την Κυριακή, 25.12, ημέρα των Χριστουγέννων ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις, ενώ από το μεσημέρι οι νεφώσεις στα βόρεια και τα ανατολικά θα πυκνώσουν. Και πάλι θα υπάρξει παγετός τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, ενώ θα χιονίσει σε ορεινά και ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter