Χρυσή βράβευση για την AENORASIS στα Healthcare Business Awards 2017

Χρυσή βράβευση για την AENORASIS στα Healthcare Business Awards 2017

Η AENORASIS, η ελληνική φαρμακευτική εταιρία που δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της υγείας τα τελευταία 19 χρόνια, απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις/Ανάπτυξη/Επιτυχημένο λανσάρισμα προϊόντος, στα Healthcare Business Awards 2017, που διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Health Daily και τη Boussias Communications.

 Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso, στην Αθήνα.

Η χρυσή διάκριση της AENORASIS αφορά το επιτυχημένο λανσάρισμα του προϊόντος Aptima mRNA HPV Test, «Η επόμενη γενιά στην πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας». Το Aptima mRNA HPV Test, αποτελεί την πλέον σύγχρονη εξέλιξη που συνδυάζει την Κυτταρολογία Υγρής Φάσης με τη χρήση Μοριακών Βιοδεικτών συμβάλλοντας έτσι σε ποσοστό που αγγίζει το 100% στην προστασία των γυναικών από τον καρκίνο τραχήλου μήτρας.

Η κα Μαρία Χαλάτση, Marketing Manager, Diagnostics Department της AENORASIS, δήλωσε: «Σας ευχαριστώ θερμά εκ μέρους της εταιρίας AENORASIS. Η επιτυχία αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς μίας ομάδας που τον τελευταίο χρόνο δούλεψε με πολύ πάθος και αφοσίωση. Το όραμα που έχουμε είναι να προσφέρουμε στην Ελληνίδα γυναίκα τα υψηλότερα πρότυπα πρόληψης και μία ολοκληρωμένη ασπίδα προστασίας από τον καρκίνο τραχήλου μήτρας εναρμονιζόμενοι με την standard προσέγγιση για την πρόληψη που εφαρμόζεται σήμερα στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Στόχος μας είναι η ενημέρωση της ιατρικής κοινότητας, αλλά και η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση, η εκπαίδευση και η φροντίδα της γυναίκας για την Υγεία της. Για τον σκοπό αυτό έχουμε σχεδιάσει διάφορες δράσεις, οι οποίες σύντομα θα αναπτυχθούν. Μία από τις αυτές είναι η συμμετοχή μας στον αγώνα Greece Race for Cure 2017. Εκεί θα παρουσιάσουμε την πρώτη ελληνική εφαρμογή για την Υγεία της Γυναίκας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter