Χτύπησε φοιτήτρια επειδή φορούσε… σορτσάκι: «Δεν ντρέπεσαι να ντύνεσαι έτσι στο Ραμαζάνι;» (Video)

Χτύπησε φοιτήτρια επειδή φορούσε… σορτσάκι: «Δεν ντρέπεσαι να ντύνεσαι έτσι στο Ραμαζάνι;» (Video)

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία από ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται ένας άνδρας να χτυπά μία 21χρονη φοιτήτρια μέσα σε ένα αστικό λεωφορείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άνδρας κάθεται πίσω από την 21χρονη Asena Melisa Saglam, που φορά ένα κοντό σορτς. Κάποια στιγμή σηκώνεται από τη θέση του, περνά από μπροστά της και της ρίχνει ένα χαστούκι. Εκείνη σηκώνεται έξαλλη και του επιτίθεται, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει ξανά πριν βγει από το λεωφορείο τρέχοντας.

Ο ύποπτος φέρεται να της είπε: «Δεν ντρέπεσαι να ντύνεσαι με αυτόν τον τρόπο κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού;» πριν την χτυπήσει.

Όπως αναφέρει η Χουριέτ, το περιστατικό συνέβη στις 14 Ιουνίου στην περιοχή Pendik της Κωνσταντινούπολης, ενώ ο άνδρας συνελήφθη τρεις ημέρες αργότερα. Αφού όμως έδωσε κατάθεση –στην οποία ισχυρίστηκε πως «προκλήθηκε» από την κοπέλα- αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή έρευνας.

Στις 19 Ιουνίου η φοιτήτρια υπέβαλε αναφορά στο εισαγγελέα καταδικάζοντας την απελευθέρωση του δράστη.

«Η μόνη μου επιθυμία είναι να τιμωρηθεί ο δράστης. Δεν μπορώ να ξέρω ότι κυκλοφορεί ελεύθερος. Μετά την επίθεση δεν μπορώ να πάω πουθενά χωρίς τη μητέρα μου. Δεν μπορώ να μπαίνω ούτε στα μέσα μαζικής μεταφοράς» είπε η νεαρή φοιτήτρια μιλώντας στην Χουριέτ.

https://www.youtube.com/watch?v=7Bto1687iW0

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter