Χωρίς Καπίνο ο Ολυμπιακός στο Τορίνο

Χωρίς Καπίνο ο Ολυμπιακός στο Τορίνο

Χωρίς τον Στέφανο Καπίνο θα αναχωρήσει αύριο για το Τορίνο η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου το βράδυ της Τετάρτης θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League.

Ο διεθνής τερματοφύλακας «χρεώθηκε» το πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο χθεσινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ και ο Τάκης Λεμονής προτίμησε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή, ενώ φέρεται να υπέπεσε και σε πειθαρχικό παράπτωμα μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ χωρίς να έχει διευκρινιστεί επακριβώς τι συνέβη.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για να ταξιδέψουν στην γειτονική χώρα, ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά εφέτος στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» σε επίσημο ματς, αν και δεν βρίσκεται ακόμη στο βαθμό ετοιμότητας που να του επιτρέπει μία θέση στο αρχικό σχήμα.

Οι ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται από τον Λεμονή για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ιταλίας είναι οι: Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ομάρ, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα-Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter