Χωρίς νικητή η δυνατή μάχη Αστέρα Τρίπολης – Πανιώνιου

Χωρίς νικητή η δυνατή μάχη Αστέρα Τρίπολης – Πανιώνιου

Σε ένα πολύ δυνατό, αλλά όχι αντιαθλητικό παιχνίδι στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης, Αστέρας και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλοι 1-1.

Χαρακτηριστικό είναι ότι περισσότεροι από 500 οπαδοί του Πανιωνίου βρέθηκαν στο γήπεδο και δεν σταμάτησαν για 90 και πλέον λεπτά να ενισχύουν την ομάδα τους με τη φωνή τους!

Στο 42ο λεπτό διαιτητής Κατσικογιάννης σφύριξε πέναλτι για χέρι του Βλάχου και ο Μάσα έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία και τον Γιαννιώτη στην άλλη, γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη της επανάληψης τον Ταπόκο. Και ο Γάλλος μέσος τον δικαίωσε ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, καθώς σκόραρε με κοντινό πλασέ, γράφοντας το 1-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (84′ Δημούτσος), Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς (61′ Καλτσάς), Μάσα, Φαρίνια (74′ Ιωαννίδης), Μανιάς.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου (46′ Ταπόκο), Ρισβάνης, Β. Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Μασούντ, Φούντας (88′ Καθάριος), Μασούρας (69′ Μαχμούτοβιτς).

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter