Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για την αδικοχαμένη Εβίτα και την οικογένειά της – Συγγενείς και με το νεότερο θύμα της τραγωδίας το 6 μηνών βρέφος

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για την αδικοχαμένη Εβίτα και την οικογένειά της – Συγγενείς και με το νεότερο θύμα της τραγωδίας το 6 μηνών βρέφος

Λίγες μόνο μέρες μετά την τραγωδία στην Ανατολική Αττική, οι πληροφορίες για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς έρχονται στο φως της δημοσιότητας και σοκάρουν. 

Μία από τις πρώτες ιστορίες που συγκλόνισαν ήταν αυτή της οικογένειας Φύτρου, κατά την οποία, η 13χρονη Εβίτα έπεσε από τον γκρεμό πιστεύοντας πως θα σωθεί, ο 11χρονος αδελφός της και ο πατέρας της απανθρακώθηκαν και η μητέρα της προσπαθεί να αντιμετωπίσει την τραγωδία που της χτύπησε την πόρτα. 

Σύμφωνα όμως με τη δημοσιογράφο Helena Smith της Guardian, και το νεότερο θύμα της φονικής πυρκαγιάς, ένα βρέφος έξι μηνών, που έχασε τη ζωή του στην αγκαλιά της μητέρας του, ήταν συγγενής της οικογένειας Φύτρου.

Η δημοσιογράφος, μίλησε με τη γιαγιά του βρέφους, την 67χρονη Μαρία Διονυσιώτη, η οποία βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της και μητέρας του βρέφους, Μαργαρίτας, που παλεύει για τη ζωή της στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός.

«Ο εγγονός μου ήταν έξι μηνών, δεν είχε καν βαφτιστεί. Πέθανε στα χέρια της Μαργαρίτας και τώρα εκείνη είναι στην εντατική. Τους βρήκαμε και τους δυο στη θάλασσα περίπου πέντε ώρες αφότου η πυρκαγιά έφτασε στο Μάτι».

«Ο Θεός δεν μας έχει δώσει λόγια να περιγράψουμε αυτά που συμβαίνουν. Το σπίτι μου κάηκε ολοσχερώς, το σπίτι της κόρης μου το ίδιο. Η κόρη του ξαδέρφου μου, του Γρηγόρη, ήταν το 13χρονο κορίτσι που πήδηξε από τον γκρεμό. Ο άλλος μου ξάδερφος, ο Μιχάλης, χάθηκε μέσα στο αυτοκίνητο του μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του. Αρκετά ακόμα μέλη της οικογένειας μου αγνοούνται. Πείτε μου εσείς, υπάρχουν λέξεις να το περιγράψεις αυτό; Μπορεί η ανθρώπινη ψυχή να αντέξει κάτι τέτοιο;» είπε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter