Χωρίς τον Νεϊμάρ στη μάχη της χρονιάς με την Ρεάλ

Χωρίς τον Νεϊμάρ στη μάχη της χρονιάς με την Ρεάλ

Χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Νεϊμάρ, που τραυματίστηκε στην συνάντηση με την Μαρσέιγ (3-0), θα χρειαστεί-εκτός απροόπτου- να αγωνιστεί η Παρί Σεν Ζερμέν στην επαναληπτική αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League, στις 6 Μαρτίου στο Παρίσι.

Η γαλλική ομάδα έκανε χθες αργά το βράδυ γνωστό, ότι ο πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο έχει υποστεί «διάστρεμμα του δεξιού αστραγάλου και επίσης κάταγμα του πέμπτου μεταταρσίου», δίχως όμως να αναφέρει τον χρόνο απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, η εκτιμώμενη περίοδος απουσίας για αυτού του είδους την «ζημιά» είναι περίπου ένας μήνας, ενώ γιατροί υποστηρίζουν ότι ίσως να μπορούσε να αγωνιστεί, αλλά υπάρχει κίνδυνος μεγαλύτερου τραυματισμού ή να μην μπορεί να συνεχίσει στον αγώνα, εξαιτίας του πόνου.

Ο Νεϊμάρ, ο οποίος έφτασε στην Παρί Σ.Ζ αντί 222 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, δημοσίευσε μια φωτογραφία του δεξιού αστράγαλου του στο Instagram νωρίτερα τη Δευτέρα. Ο Βραζιλιάνος έχει σημειώσει 28 γκολ και έδωσε 16 ασίστ για την Παρί Σ.Ζ αυτή τη σεζόν.

Τα άσχημα νέα για την Παρί ΣΖ δεν σταματάνε εδώ, αφού η γαλλική ομάδα επιβεβαίωσε επίσης ότι ο Μαρκίνιος έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό, που καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του για τον αγώνα κατά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter